Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με χρήματα της μητέρας της Καρολάιν αγοράστηκε το οικόπεδο στο Πικέρμι

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με χρήματα της μητέρας της Καρολάιν αγοράστηκε το οικόπεδο στο Πικέρμι

Την Δευτέρα αναμένεται η απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Η μητέρα της Καρολάιν ενίσχυε κάθε μήνα με 1.000 ευρώ την κόρη της και τον σύζυγο και καθ' ομολογία δολοφόνο της στα Γλυκά Νερά, ενώ με χρήματά της αγόρασε το ζευγάρι το οικόπεδο στο Πικέρμι, αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης.

«Θα εκπλήξω κι εσάς όπως εξέπληξα και την κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων. Να σας πω ότι η μητέρα της Καρολάιν έδινε 1.00 ευρώ το μήνα ενίσχυση οικογενειακού εισοδήματος και η μητέρα της Καρολάιν είναι αυτή που πλήρωσε την αξία του οικοπέδου», τόνισε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στην αναμενόμενη την Δευτέρα προσωρινή διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων για την επιβέλεια του μόλις 11 μηνών βρέφους του ζευγαριού, τόνισε αυτό που ζητεί η οικογένεια του δράστη είναι «τεχνικά αδύνατο».

Ο κ. Χαρμάνης πρόσθεσε, ότι μεγαλύτερο ρόλο στην απόφαση της Εισαγγελέως δεν θα παίξει η οικονομική επιφάνεια των οικογενειών, αλλά το περιβάλλον στο οποίο θα ζήσει το παιδί και ποιο είναι το συμφέρον του. Πρόσθεσε ότι η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού από την αυτοψία της στην Αλόννησο είναι εξαιρετική, καθώς έκρινε, ότι το περιβάλλον είναι άριστο.

«Στη δε Αλόννησο, (το μωρό) θα είναι η Καρολάιν προσωποποιημένη και καταλαβαίνετε με τι στοργή θα το αγκαλιάσουν... Ακόμα και ο δήμαρχος της Αλοννήσου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "πως θα γίνει να έρθει το παιδί στην Αλόννησο. Το περιμένουμε πως και πως όλη η κοινωνία"» είπε χαρακτηριστικά. Η απόφαση για την οριστική επιμέλεια αναμένεται το φθινόπωρο.