Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον ιερέα από τον εισαγγελέα

Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον ιερέα από τον εισαγγελέα

Για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή και τον παρέπεμψε σε ανακριτή - Ζήτησε συγγνώμη βγαίνοντας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

Τον δρόμο της δικαιοσύνης, όπως αναμενόταν, παίρνει η υπόθεση του ιερέα που έκανε επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη, χθες όταν εκδικαζόταν η υπόθεσή με σοβαρό ενδεχόμενο να καθαιρεθεί. Πριν από λίγο ο 37χρονος αποχώρησε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, γνωρίζοντας ότι του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

«Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό ζητώ συγγνώμη. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο δικηγόρος μου». Αυτό δήλωσε βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα ο ιερέας.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή και τον παρέπεμψε σε ανακριτή.

Προθεσμία για Δευτέρα στις 12:00 πήρε ο ιερέας προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ο συνήγορος του 37χρονου ιερέα δηλώνει ότι θα ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης γιατί ο ίδιος επικαλείται σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, επισημαίνεται στην ΕΡΤ.

Μάλιστα, ζήτησε ο ίδιος ο ιερέας να μεταφερθεί σε μονάδα ψυχικής υγείας καθώς επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα. Υποβλήθηκε ήδη σε εξετάσεις ενώ οι γιατροί αναμένεται να συντάξουν το πόρισμα για την ακριβή κατάσταση της υγείας του.

Δείτε βίντεο από την αποχώρησή του

Δείτε εικόνες του News

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος