Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Από το Δρομοκαΐτειο χωρίς ράσα στον εισαγγελέα ο ιερέας

Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Από το Δρομοκαΐτειο χωρίς ράσα στον εισαγγελέα ο ιερέας

Δείτε βίντεο και εικόνες του News από την άφιξη του 37χρονου - Εξιτήρια πήραν οι 7 Μητροπολίτες από τα νοσοκομεία

Από το Δρομοκαΐτειο στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 37χρονος ιερέας, ο οποίος χθες έκανε επίθεση με βιτριόλι στους Μητροπολίτες του Συνοδικού Δικαστηρίου στη Μονή Πετράκη.

Οι εικόνες του News μιλάνε από μόνες τους, καθώς ο ιερέας μεταφέρθηκε με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα φορώντας μάσκα, αλλά όχι ράσα και έτσι πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο συνήγορος του 37χρονου ιερέα δηλώνει ότι θα ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης γιατί ο ίδιος επικαλείται σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, επισημαίνεται στην ΕΡΤ.

Μάλιστα, ζήτησε ο ίδιος ο ιερέας να μεταφερθεί σε μονάδα ψυχικής υγείας καθώς επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα. Υποβλήθηκε ήδη σε εξετάσεις ενώ οι γιατροί αναμένεται να συντάξουν το πόρισμα για την ακριβή κατάσταση της υγείας του.

Από 'κει και πέρα, τα ευχάριστα ήρθαν από τα εξιτήρια που έλαβαν οι επτά Μητροπολίτες, από τα Νοσοκομεία «Γ. Γεννηματάς» και ΚΑΤ, όπου είχαν μεταφερθεί μετά τον τραυματισμό τους από την επίθεση με καυστικό υγρό.

Για περαιτέρω νοσηλεία και αντιμετώπιση στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του ΚΑΤ παρέμεινε ο Αρχιμανδρίτης-Γραμματέας Συνοδικού, ο οποίος έφερε σοβαρότερο έγκαυμα δέρματος τραχήλου και οπισθοωτιαίας χώρας.

Δείτε το βίντεο της άφιξης:

Δείτε εικόνες του News από τον ιερέα

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος