Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Στο δικαστήριο θα κριθεί αν ήταν προμελετημένο»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Στο δικαστήριο θα κριθεί αν ήταν προμελετημένο»

Ο συνήγορος του καθ' ομολογία δράστη για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης

Για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της και πελάτη του στα Γλυκά Νερά μίλησε στο Mega ο συνήγορος του καθ' ομολογία δράστη.

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης έκανε λόγο «για μία τόσο ακραία κατάσταση που διαδραματίζεται, που δεν έχουμε τη δυνατότητα να την αντιληφθούμε υπό συνθήκες κανονικότητας». Ερωτηθείς αν υπάρχει κάποιο άγνωστο κίνητρο πίσω από τη δολοφονία, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου ανέφερε, ότι δεν του έχει πει κάτι παραπάνω πλην αυτών που έχει καταθέσει ο πελάτης του.

«Αυτό που αφορά η ανάκριση, είναι η διερεύνηση και η ανάλυση των γεγονότων προ της τέλεσης του αδικήματος, που έχουμε να εξετάσουμε. Τόσο ο ανακριτής, όσο και ο εισαγγελεας, ηταν επικεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Το αν έχουμε ένα αδίκημα υπό το καθεστως βρασμού ψυχικής ορμής ή προμελετημένο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν μπορεί να κριθεί εδώ, αλλά αργότερα σε επίπεδο δικαστηρίου» συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση αν γνωρίζει, γιατί η Καρολάιν δεν αντέδρασε, εφόσον ήταν γυμνασμένη και γνώριζε πολεμικές τέχνες, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι «δόθηκαν απαντήσεις στην ανάκριση. Τα πραγματικά περιστατικά όπως παρουσιάζονται από τον ίδιο, συνάδουν εν μέρει με τα στοιχεία της δικογραφίας».