Βιασμός στα Πετράλωνα: Δίωξη για δυο κακουργήματα στον 35χρονο Βούλγαρο – Απολογείται την Παρασκευή

Βιασμός στα Πετράλωνα: Δίωξη για δυο κακουργήματα στον 35χρονο Βούλγαρο – Απολογείται την Παρασκευή

Κατηγορείται και για δύο πλημμελήματα όσον αφορά τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας

Στην ελληνική δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει ο φερόμενος ως βιαστής των Πετραλώνων. Αντιμέτωπος με δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα είναι ο 35χρονος , Βουλγαρικής καταγωγής, που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Ο εισαγγελέας , όπου οδηγήθηκε ο 35χρονος συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για αρπαγή, βιασμό κατ´ εξακολούθηση, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο φερόμενος ως συνεργός του, ο οποίος επίσης οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία. Την υπόθεση θα χειριστεί τακτικός ανακριτής.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επιτέθηκε σε 50χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία όπου διαμένει. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ενώ καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας ο 35χρονος της επιτέθηκε την έσυρε στο διαμέρισμα του και την βίασε πολλές φορές.
Ο κατηγορούμενος διέφευγε της σύλληψης μέχρι χθες όταν οι αρχές αξιοποίησαν πληροφορίες και τον εντόπισαν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο κατηγορούμενος είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για τον βιασμό φοιτήτριας το 2015.

Ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.