Άργος: Σε κρίσιμη κατάσταση πατέρας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεαρούς που παρενοχλούσαν την κόρη του

Άργος: Σε κρίσιμη κατάσταση πατέρας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεαρούς που παρενοχλούσαν την κόρη του

Συνελήφθησαν πέντε άτομα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο ο άνδρας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του χθες το βράδυ, στο χώρο της λαϊκής αγοράς στο Άργος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας διασωληνώθηκε στη νευροχειρουργική κλινική της Τρίπολης και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.

Την ίδια στιγμή οι πέντε Αργείοι που συνελήφθησαν, φερόμενοι ως κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του Ρουμάνου, μεταφέρονται στον εισαγγελέα, όπου αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες, με την κατηγορία για βαριά σωματική βλάβη.

«Ο Ρουμάνος δυστυχώς απ΄ ότι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας», δήλωσε ο δικηγόρος του ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων.

Ο άνδρας πήγε να ζητήσει τον λόγο από 10 άτομα που φέρονται να παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του. Τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του άτυχου πατέρα, όπως αναφέρει το anagnostis.org.