Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θύμωνα με το θέατρο του ανθρώπου αυτού»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θύμωνα με το θέατρο του ανθρώπου αυτού»

«Σκότωσε τον σκύλο που ήταν η προέκταση της Καρολάιν γιατί ήταν το αγαπημένο της ζωάκι»

«Η υπόθεση αυτή για εμένα ήταν πολύ ξεκάθαρη», τόνισε για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, την ώρα που σήμερα, Τρίτη (22/06) ο γυναικοκτόνος πιλότος οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί.

«Ήταν ανώμαλη η προσγείωση, και του πιλότου, και της ελληνικής κοινωνίας που είχε μεγάλη συμπάθεια στο πρόσωπό του. Είχε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να τον αγκαλιάσει ο κόσμος, με ένα άριστο προφίλ. Η υπόθεση αυτή για εμένα ήταν πολύ ξεκάθαρη και θύμωνα με το θέατρο του ανθρώπου αυτού» σημείωσε ο κ. Τσούκαλης στο MEGA το πρωί της Τρίτης.

«Αν έβλεπε κανείς τη γλώσσα του σώματος και τις δηλώσεις του πιλότου από την αρχή, θα θύμωνε με το θέατρο. Άνθρωπος που έχασε τη σύζυγό του με αυτόν τον αποτρόπαιο τρόπο, που κακοποιήθηκε από τους ληστές, είχε την άνεση να κάνει δηλώσεις, να κολακεύει την ελληνική αστυνομία, και να μη βλέπουμε καμία έκρηξη. Όσο εκπαιδευμένος και αν ήταν λόγω της ιδιότητάς του, ο πόνος για την απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου λυγίζει τον πιο εκπαιδευμένο άνθρωπο», πρόσθεσε ο κ. Τσούκαλης.

«Επί 37 ημέρες προσπαθούσε να χειραγωγήσει και να παραπλανήσει την κοινή γνώμη και την αστυνομία. Έδειξε ένα θεατρινισμό. Σκότωσε τον σκύλο που ήταν η προέκταση της Καρολάιν γιατί ήταν το αγαπημένο της ζωάκι» είπε.

«Λένε ότι δεν υπήρχε προμελέτη. Αλλά ακούμε από το ρεπορτάζ ότι εκείνο το βράδυ ξύπνησε την Καρολάιν, άρα η όποια φασαρία είχε προηγηθεί πολύ νωρίτερα. Το εν βρασμώ κρατάει πολύ λίγο, αν ρωτήσουμε τους ψυχιάτρους θα μας το πουν», είπε κλείνοντας.