Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η συγκινητική ανάρτηση για το σκυλάκι της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η συγκινητική ανάρτηση για το σκυλάκι της Καρολάιν

Οργισμένες αντιδράσεις από χρήστες του Facebook κατά του 32χρονου κατ' ομολογία δράστη

Την οργή χρηστών του Facebook προκάλεσε η ομολογία του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν, ότι σκότωσε την 20χρονη και το σκυλάκι της στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, στα σχόλια τους σε μία ανάρτηση του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα, από όπου η Καρολάιν υιοθέτησε το σκυλάκι.

Συγκεκριμένα, σε μία συγκινητική ανάρτηση στις 19 Μαΐου το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα αποχαιρέτησε την αδικοχαμένη 20χρονη, αλλά και τη σκυλίτσα της Ρόξυ, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Caroline ήσουν ένας άγγελος επί γης, με όλες τις έννοιες και τις αποχρώσεις της λέξης. Για την ακρίβεια, το όνομα σου θα έπρεπε να είναι δίπλα στο λήμμα “ΑΓΓΕΛΟΣ” στο λεξικό. Φάρος φωτεινός ευγένειας, καλοσύνης, γενναιοδωρίας και πραγματικής αγάπης για τα αδεσποτάκια. Δεν σου αξίζει θάνατος και λήθη. Σου αξίζει μνήμη αιώνια και ευγνωμοσύνη . Απ’ όλους μας. Καλό παράδεισο σε σένα και την μικρή μας Roxy. Παρέα από κει ψηλά θα προστατεύετε τη μικρή Λυδία».

Μετά την ομολογία του δράστη της δολοφονίας, την ανάρτηση συνοδεύουν πλήθος οργισμένων σχολίων κατά του 32χρονου, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτηση:

Πριν λίγες μέρες όλη η Ελλάδα σοκαρίστηκε με τον τραγικό θάνατο της Caroline στα Γλυκά Νερά.
Θα θέλαμε σαν σωματείο να γράψουμε λίγα λόγια στην μνήμη αυτής της υπέροχης κοπέλας γιατί είχαμε την τιμή να την γνωρίζουμε.
Ήταν αρχές Δεκεμβρίου όταν χτύπησε το τηλέφωνο εθελόντριας μας και άκουσε μια αγγελική φωνή να ζητάει να υιοθετήσει ένα από τα πολλά αδεσποτάκια μας.
Το ραντεβού κλείστηκε για την επόμενη ημέρα από την μια μεριά εμείς μαζί με την Roxy και από την άλλη η γλυκύτατη Caroline αγκαλιά μαζί με την μικρή Λυδία και τον Μπάμπη.
Ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα την μικρή μας και δεν άργησαν να φύγουν αυτή την φορά αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειας τους, την μικρούλα Roxy.
Η οικογένεια της Caroline ήταν από αυτές που εμείς οι εθελοντές τις θεωρούμε πρότυπα.
Δεν είχαμε καμία αμφιβολία πως η μικρούλα μας θα ζούσε πλέον γεμάτη από αγάπη και από φροντίδα.
Caroline ήσουν ένας άγγελος επι γης, με όλες τις έννοιες και τις αποχρώσεις της λέξης. Για την ακρίβεια, το όνομα σου θα έπρεπε να είναι δίπλα στο λήμμα “ΑΓΓΕΛΟΣ” στο λεξικό.
Φάρος φωτεινός ευγένειας, καλοσύνης, γενναιοδωρίας και πραγματικής αγάπης για τα αδεσποτάκια.
Δεν σου αξίζει θάνατος και λήθη. Σου αξίζει μνήμη αιώνια και ευγνωμοσύνη . Απ’ όλους μας.
Καλό παράδεισο σε σένα και την μικρή μας Roxy. Παρέα από κει ψηλά θα προστατεύετε τη μικρή Λυδία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...