Γλυκά Νερά: Άτομο χωρίς αναστολές ο πιλότος, λένε οι εισαγγελείς – Αντιμέτωπος με δυο κακουργήματα

Γλυκά Νερά: Άτομο χωρίς αναστολές ο πιλότος, λένε οι εισαγγελείς – Αντιμέτωπος με δυο κακουργήματα

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής

Την πόρτα του εισαγγελέα περνά σήμερα ο 33χρονος πιλότο ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο πιλότος είναι αντιμέτωπος με δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα.

Ο εισαγγελεας άσκησε εναντίον του νεαρού πιλότου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, σε βαθμό κακουργήματος. Επιπλέον, κατηγορείται για ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές , αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

Σε βάρος του κατηγορούμενου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής αλλά και ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που βάρυνε στην απόφαση των αρχών για την έκδοση εντάλματος είναι ο τρόπος θανάτου της Καρολαιν, η σκηνοθετημενη ληστεία και η προσπάθεια παράπλανησης των αρχών, στοιχεία που καταδεικνύουν, σύμφωνα με το ένταλμα, ότι δεν έχει αναστολές.

Επίσης, κρίθηκε ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητας του ως πιλότος και της οικονομικής του άνεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος στην ομολογία του στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την 20χρονη και έπαθε σοκ όταν κατάλαβε οτι πέθανε. Φέρεται να είπε πως σκέφτηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία για να μην μείνει μόνο το παιδί τους.

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    ακούγεται ότι το κτήνος αυτό θα δικαστεί για δυο εγκλήματα. Πρώτον για την άτυχη κοπελίτσα, ΜΗΤΕΡΑ αν κάτι μας λέει αυτό και 2ον για το άτυχο σκυλάκι που πλήρωσε την αγάπη του για τον "άνθρωπο¨με την ιδια του την ζωή. Εδώ όμως υπάρχει και ένα ακόμη εξ ίσου μεγάλο (ίσως μεγαλύτερο) έγκλημα. Η ορφάνια στην οποία ανάγκασε αυτό το κτήνος να ζήσει αυτό το παιδί μαζί με τα όποια κατάλοιπα (μακάρι να μην προκύψουν τέτοια θέματα) θα του αφήσει αυτό το τραγικό συμβάν διότι κάποια μέρα θα το μάθει ότι ένας "άνθρωπος" κάπου εκεί έξω (δεν αποκλείεται πριν τα 50 του να είναι ελεύθερος) την άφησε ορφανή. Καμία συγχώρεση για το κτήνος αυτό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...