Γλυκά Νερά: «Εγώ την έπνιξα» – Η ομολογία σοκ του συζύγου της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: «Εγώ την έπνιξα» – Η ομολογία σοκ του συζύγου της Καρολάιν

Η Καρολάιν ήθελε να φύγει από το σπίτι, τα μηνύματα το μοιραίο βράδυ

Έπειτα από σχεδόν οκτώ ολόκληρες ώρες που κράτησε η κατάθεση, ο 33χρονος πιλότος ομολόγησε ότι σκότωσε την σύζυγό του στα Γλυκά Νερά.

Περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς πώς έγινε το στυγερό έγκλημα και απέδωσε την πράξη του σε βρασμό ψυχής μετά από τσακωμό.

«Η Καρολάιν με έδιωξε από το κρεβάτι μας και φεύγοντας την είδα να βάζει στην κούνια το μωρό μας. Ξαναγύρισα και άρχισε να μου φωνάζει να φύγω από το σπίτι. Εκείνη την ώρα θόλωσα, την ακινητοποίησα και έκλεισα το στόμα της με τα χέρια μου. Δεν ξέρω πόση ώρα. Ήμουν μόνος μου. Δεν είχα συνεργό. Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή, απλώς άρχισα να σκέφτομαι πώς θα το καλύψω, γιατί έχουμε και ένα μωρό και δεν ήξερα τι να κάνω. Όλα τα σκηνοθέτησα», ανέφερε ο 33χρονος.

Η Καρολάιν ήθελε να φύγει από το σπίτι – Τα μηνύματα το μοιραίο βράδυ

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η 20χρονη κοπέλα σκεφτόταν να εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη, ενώ φέρεται να έψαχνε και ξενοδοχείο.

Το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου που ο 32χρονος πιλότος την έπνιξε είχαν έναν έντονο καβγά. Η αστυνομία φέρεται να ανέκτησε ορισμένα γραπτά μηνύματα που αντάλλασσε το ζευγάρι εκείνη τη νύχτα όπως αναφέρει το Star.

Σε αυτά φέρεται να του έγραφε ότι θα τον χωρίσει και θα φύγει μαζί με το παιδί τους από το σπίτι.