Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα νέα στοιχεία και τα κενά στις καταθέσεις που «καίνε» τον 32χρονο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα νέα στοιχεία και τα κενά στις καταθέσεις που «καίνε» τον 32χρονο

Ραγδαίες εξελίξεις - Δεν αποκλείεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον σύζυγο της 20χρονης Καρολάιν

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της ληστείας μετά φόνου της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μετά τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ., η οποία φέρεται να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας και η ερευνά πλέον στρέφεται αποκλειστικά σε ανθρωποκτονία.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, μετά και την αιφνιδιαστική ενέργεια να μεταβεί κλιμάκιο της Αστυνομίας στην Αλόννησο, προκειμένου να μεταφέρει επειγόντως τον 32χρονο σύζυγό της, ο οποίος είχε μεταβεί στο νησί για το μνημόσυνο της 20χρονης, στην ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Απόστολος Σκρέκας, είπε ότι «έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο».

«Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο» πρόσθεσε. Ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ, προκειμένου «να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει» όπως είπε η επίσης εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου.

Τα τρία στοιχεία που «καίνε» τον 32χρονο

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, έχουν προκύψει τρία νέα στοιχεία, τα οποία πρέπει να απαντηθούν από τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν, σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται, ακόμη και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα:

  • Από την ανάλυση των στοιχείων στο καταγραφικό της κάμερας μέσα στην κατοικία, προκύπτει ότι η κάρτα μνήμης αφαιρέθηκε από την κάμερα πολύ νωρίτερα, από την ώρα που δολοφονήθηκε -σύμφωνα με τον 32χρονο- η Καρολάιν.
  • Από το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης προκύπτει, ότι καταγράφηκαν καρδιακοί παλμοί, μετά την ώρα που σύμφωνα με τον σύζυγό της δολοφονήθηκε.
  •  Στο κινητό του τηλέφωνο είχε κατεβάσει εφαρμογή καταμέτρησης βημάτων για να παρακολουθεί την καύση θερμίδων, από την οποία προκύπτει, ότι την ώρα που όπως ισχυρίστηκε, ήταν δεμένος από τους ληστές, περπατούσε κανονικά.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 32χρονος βρίσκεται στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ και καλείται από τους έμπειρους αξιωματικούς να δώσει σαφείς απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα που προκύπτουν, κάτι που προς το παρόν δεν έχει κάνει.