Έγκλημα στην Κατερίνη: Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος

Έγκλημα στην Κατερίνη: Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος

«Απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο μου»

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του 45χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος με τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο και δεμένος πισθάγκωνα έξω από νεκροταφείο στην Κατερίνη.

Ο τραγικός πατέρας, με τρεμάμενη φωνή, μίλησε στον ΑΝΤ1 και ευχήθηκε «οι Αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης», χαρακτηρίζοντας ως «απάνθρωπο» αυτό που έκανε στον γιο του και μιλώντας για την εμπλοκή του παιδιού του με τα ναρκωτικά. «Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκανε ο δολοφόνος γιατί ο γιος μου είχε καθαρίσει το τελευταίο διάστημα και δεν είχε προβλήματα», είπε.

Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.

«Ο γιος μου το τελευταίο διάστημα δεν είχε καμιά εμπλοκή με ναρκωτικές ουσίες», δήλωσε ο πατέρας του 45χρονου και τόνισε ότι το παιδί του είχε κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

«Είχε γυρίσει από την Αυστραλία .Του άνοιξα μαγαζί πριν λίγο καιρό και άρχισε να ανεβαίνει η δουλειά του. Όλα πήγαιναν καλά. Δευτέρα απόγευμα ήρθε και ήταν εντάξει. Το πρωί πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εκεί» κατέληξε δακρυσμένος.

Έγκλημα στην Κατερίνη: Ομολόγησε ο δράστης

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο άνδρας που σκότωσε και έκαψε τον 45χρονο.

Όπως μετέδωσε το OPEN, ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς με το θύμα τσακωνόντουσαν συνέχεια καθώς είχαν οικονομικές διαφορές και διαφορές για ναρκωτικά.