Σέρρες: Μετέτρεψαν παρεκκλήσι σε… μπαρ και διασκέδαζαν μέχρι τα ξημερώματα

Σέρρες: Μετέτρεψαν παρεκκλήσι σε… μπαρ και διασκέδαζαν μέχρι τα ξημερώματα

«Δεν είναι υπηρέτες σας αυτοί που καθαρίζουν και φροντίζουν το πασίγνωστο αυτό εκκλησάκι»

Απίστευτες σκηνές καταγράφηκαν στον δήμο Βισαλτίας, στις Σέρρες, όπου άγνωστοι μετέτρεψαν το παρεκκλήσι του Αγίου Μανδηλίου σε... μπαρ, διασκεδάζοντας ως τα ξημερώματα με άφθονο ποτό και μουσική.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το infonews24.gr, εικόνες ντροπής αντίκρισαν το πρωί της Δευτέρας (14/06) στο ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Μανδηλίου, ο ιερέας της Τερπνής και οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεόδωρος Βαδικόλιας και Καθαριότητας Νίκος Πασχαλίδης.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας και εθελοντές δημότες προχώρησε σε καθαρισμού του χώρου όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βαδικόλιας.

«Εικόνες ντροπής στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Aγιου Μανδηλίου. Το τμήμα πολιτικής προστασίας σε απόλυτη συνεργασία με το ΠΚ Νιγρίτας και εθελοντές δημότες προχώρησε σε καθαρισμό του χώρου. Από εδώ και πέρα ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που τον αναλογεί!!!!» έγραψε ο κ.Βαδικόλιας.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας σημείωσε: «Με ποιο δικαίωμα παιδιά?? Το νεαρό της ηλικίας? Η “μαγκιά”? Η αδιαφορία? Η αντίδραση?? Όχι λοιπόν, τίποτε απ’ αυτά δεν δικαιολογεί την καταστροφή ενός ιερού χώρου κ ενός πανέμορφου τόπου που όλοι έχουν δικαίωμα να τον απολαμβάνουν! Δεν είναι υπηρέτες σας Όλοι αυτοί που επανειλημμένα καθαρίζουν κ φροντίζουν το πασίγνωστο αυτό εκκλησάκι! Ούτε μπορεί ν ανεχθεί πλέον κανείς την καταστροφή που προκαλούν ορισμένοι που δεν σέβονται τα στοιχειώδη!» ανέφερε ο κ. Πασχαλίδης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Παρακαλούμε περιμένετε ...