Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Σοκάρουν οι διάλογοι των δραστών – «Πάμε στο νοσοκομείο να τον αποτελειώσουμε»

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Σοκάρουν οι διάλογοι των δραστών – «Πάμε στο νοσοκομείο να τον αποτελειώσουμε»

Νέες αποκαλύψεις έπειτα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς από τον τρόπο που έδρασαν οι δολοφόνοι στο έγκλημα της Ζακύνθου πως δεν είχαν... έλεος. Βεβαίως, το πόσο κυνικοί και αποφασισμένοι ήταν φαίνεται ακόμα περισσότερο από τους διαλόγους τους, που σοκάρουν μετά τη δολοφονία της 39χρονης συντρόφου του επιχειρηματία και την απόπειρα σε βάρος του 53χρονου.

Οι συγκεκριμένοι διάλογοι ήρθαν στο φως μετά από κατάθεση μάρτυρα που συμμετείχε στην εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι εκτελεστές της γυναίκας ακούγονταν ανήσυχοι για την τύχη του επιχειρηματία μετά την ένοπλη επίθεση που διέπραξαν τον Ιούνιο του 2020.

Έπειτα από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ο ένας εκ των δραστών παρακολουθούσε ειδήσεις για μια δολοφονία που μόλις είχε διαπραχθεί. Όταν ρώτησε τον συνεργό του αν όντως είχε σκοτωθεί μόνο η σύζυγος του επιχειρηματία, χρησιμοποιώντας βρισιές εκείνος απάντησε πως ναι. Σχετικά με την τύχη του επιχειρηματία, ένας εκ των δραστών ανέφερε χαρακτηριστικά πως «τον πέτυχα σίγουρα δεν γλιτώνει» ενώ σε αντίθετη περίπτωση είπαν για τον 53χρονο επιχειρηματία: «Αν δεν πέθανε να πάμε νοσοκομείο να τον αποτελειώσουμε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...