Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Άλλες τέσσερις προσαγωγές για την δολοφονία της 37χρονης

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Άλλες τέσσερις προσαγωγές για την δολοφονία της 37χρονης

Σε δέκα ανέρχονται μέχρι στιγμής οι εμπλεκόμενοι στην εκτέλεση της συζύγου του 57χρονου που δολοφονήθηκε επίσης

Σε δέκα ανέρχονται οι εμπλεκόμενοι στην δολοφονία τον Ιούνιο του 2020 της 37χρονης συζύγου του 57χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε επίσης τον περασμένο Μάιο στη Ζάκυνθο.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, στη ΓΑΔΑ προσήχθησαν σήμερα άλλα τέσσερα άτομα σε σχέση με την υπόθεση, ανεβάζοντας σε δέκα τον αριθμό των εμπλεκομένων. Ήδη έχουν συλληφθεί έξι άτομα, τρία χθες τη νύχτα στη Ζάκυνθο, τα οποία μεταφέρθηκαν στην Αθήνα και άλλα τρία άτομα συνελήφθησαν στην πρωτεύουσα. Μεταξυ των συλληφθέντων, σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρίσκεται ένας εκ των φυσικών αυτουργών, συνεργοί, αλλά και ηθικοί αυτουργοί, αυτοί δηλαδή που έδωσαν την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας αποτακτος αστυνομικός.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Ιούνιο του 2020 άγνωστοι δράστες γάζωσαν με Kalashnikov το ζευγάρι στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, με την 37χρονη να καταλήγει, ενώ ο 57χρονος επιχειρηματίας είχε γλιτώσει με τραυματισμούς. Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση, οι δράστες είχαν διαφύγει με σκάφος στην Ηλεία. Οι έρευνες συνεχίζονται και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την εξιχνίαση της δολοφονίας τον περασμένο Μάιο και του 57χρονου επιχειρηματία.