Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση σε 26χρονη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας

Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση σε 26χρονη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας

Τι ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι

Αναβλήθηκε για τις 22 Ιουνίου η υπόθεση των δύο κατηγορούμενων πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν μαζί με 4 ακόμη άτομα σε 26χρονη γυναίκα το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, αφαιρώντας τη μπλούζα της, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσαν το περιστατικό και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Οι δυο κατηγορούμενοι κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτοφώρου και η ακροαματική διαδικασία έφτασε λίγο πριν την ολοκλήρωση της με τον εισαγγελέα, μάλιστα, να προτείνει την αθώωση τους. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης καθώς έκρινε απαραίτητο να καταθέσει η νεαρή γυναίκα.

Είχε προηγηθεί η απολογία των δύο κατηγορούμενων οι οποίοι αρνήθηκαν ότι επιτέθηκαν στην 26χρονη.

«Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε», ανέφερε ο πρώτος κατηγορούμενος ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Οι δυο κατηγορούμενοι, οι οποίοι κρατούνται διοικητικά, είναι αντιμέτωποι με το πλημμέλημα της απλής συνέργειας στην παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο.