Aγία Μαρίνα: Πώς έγινε η επίθεση στην 26χρονη – «Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει»

Aγία Μαρίνα: Πώς έγινε η επίθεση στην 26χρονη – «Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει»

Έξι άνδρες την περικύκλωσαν, της έσκισαν τα ρούχα και μετέδιδαν live τις πράξεις τους

Στον απόλυτο εφιάλτη εξελίχθηκε ένα καλοκαιρινό απογευματινό μπάνιο για μια 26χρονη στην Αγία Μαρίνα, η οποία δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από έξι άτομα.

Μόλις για 5 λεπτά την άφησε μόνη της ο σύζυγός της και δέχθηκε επίθεση από έξι άνδρες που την περικύκλωσαν και της έσκισαν τα ρούχα. Όλα όσα συνέβαιναν μάλιστα τα κατέγραφαν με κινητό και τα μετέδιδαν live.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, όπου η 26χρονη είχε πάει για μπάνιο μαζί με τον σύζυγό της και όπως καταγγέλλει δέχτηκε επίθεση από έξι άνδρες από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, όταν ο άνδρας της πήγε να αγοράσει κάτι, οι άνδρες την πλησίασαν και άρχισαν να της μιλούν σε γλώσσα που δε γνώριζε, και όταν εκείνη τους ζήτησε τον λόγο, της όρμησαν σκίζοντας την μπλούζα της, μεταδίδοντας μάλιστα την επίθεση απευθείας στο διαδίκτυο από το κινητό τους τηλέφωνο.

Το περιστατικό έλαβε τέλος όταν ο σύζυγος της κοπέλας έφτασε στο σημείο, και προσπάθησε να αντιμετωπίσει τους 6 άνδρες.

Aγία Μαρίνα:: «Η παραλία ήταν γεμάτη. Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει»

Μάλιστα, η κοπέλα στην περιγραφή της για την επίθεση που δέχθηκε, ανέφερε ότι κανείς δεν πήγε να την βοηθήσει και αισθάνεται τυχερή που ήταν ο σύζυγός της εκεί. «Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό. Η παραλία ήταν γεμάτη. Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρήγορα, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας», είπε η 26χρονη.

Και συμπλήρωσε ότι «η δικαιοσύνη να πράξει δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που έχω να πω είναι να προσέχουν οι κοπέλες έξω γιατί είμαι τυχερή που ήταν ο άντρας μου εκεί. Δεν ξέρω καθόλου γιατί είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν καθόλου».

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε δύο Πακιστανούς

Από τα έξι άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση, συνελήφθησαν οι δύο και πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος τους για το πλημμέλημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο και τους παρέπεμψε στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών για να δικαστούν.

Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς πως οι δύο κατηγορούμενοι παρακολουθούσαν και δεν ήταν μεταξύ αυτών που της επιτέθηκαν και την βιντεοσκόπησαν. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τέσσερα ακόμη άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.