Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 74χρονο

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 74χρονο

Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε σε βάρος του 74χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Αγία Βάρβαρα την περασμένη Πέμπτη (03/06).

Ο 74χρονος οδηγήθηκε σήμερα, Σάββατο (05/06) ενώπιον του εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος ενώπιον των αστυνομικών όπου εμφανίστηκε αυτοβούλως, έκανε λόγο για προσωπικές και οικονομικές διάφορες, ενώ μίλησε για ένα «δύσκολο διαζύγιο».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη Δευτέρα 7 Ιουνίου θα γινόταν η συζήτηση της αγωγής διαζυγίου, γεγονός που ενδεχομένως είχε αυξήσει τις εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το εν διαστάσει ζευγάρι μένει στην ίδια πολυκατοικία και κατά την τελευταία τους συνάντηση υπήρξε έντονη λογομαχία σχετικά με το διαζύγιο και περιουσιακές διάφορες που -όπως φέρεται να υποστηρίζει ο κατηγορούμενος- τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Αναφερόμενος δε ο 74χρονος στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι ήταν βίαιος και ξυλοκοπούσε την 64χρονη, ο ίδιος φέρεται να το αρνήθηκε κατά την πρώτη του κατάθεση στις αστυνομικές αρχές.