Διακινητές ηρωίνης επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στον Τύρναβο

Διακινητές ηρωίνης επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στον Τύρναβο

Δύο από τα τέσσερα μέλη της σπείρας συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς κατά την επιχείρηση σύλληψής τους

Επίθεση από μέλη σπείρας διακίνησης ναρκωτικών δέχθηκαν δύο αστυνομικοί κατά την διάρκεια επιχείρησης για τη σύλληψή τους στον Τύρναβο Λάρισας.

Ειδικότερα, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ηρωίνης στον Τύρναβο, αποτελούμενοι από τέσσερις ημεδαπούς, τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Κατά την διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης για τη σύλληψή τους, δύο εκ των ανδρών επιτέθηκαν στους αστυνομικούς χτυπώντας τους με γροθιές και πετώντας τους πέτρες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες και βοηθητικούς χώρους των συλληφθέντων, σε δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, καθώς στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

- 49 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 43,9 γραμμαρίων,
- 35 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
- το χρηματικό ποσό των 7.870 ευρώ και
- ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν και τα δύο προαναφερόμενα οχήματα, ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.