Νίκος Καρανίκας: Η χρήση ηρωίνης και κοκαΐνης και η «ανακάλυψη» του Αλέξη Τσίπρα

Νίκος Καρανίκας: Η χρήση ηρωίνης και κοκαΐνης και η «ανακάλυψη» του Αλέξη Τσίπρα

Για όλους και για όλα μιλάει απόψε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Tik Talk» του Αντώνη Σρόιτερ, η οποία θα μεταδοθεί σήμερα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στον Alpha.

Ο Νίκος Καρανίκας μιλά για τη φαρμακευτική κάνναβη και το αιφνίδιο τηλεφώνημα του Άδωνη Γεωργιάδη, για τη γνωριμία του με τον Αλέξη Τσίπρα, τη θητεία του στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και για τη «θητεία» του στις στρατιωτικές φυλακές ως αντιρρησίας συνείδησης.

«Ως αριστερός έκανα χρήση ηρωίνης και κοκαΐνης μαζί με άλλους συντρόφους για να ξέρουμε από πρώτο χέρι τι είναι αυτό που περιγράφουν οι επιστήμονες ως κακό», είπε μεταξύ άλλων, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα κατά των ναρκωτικών. «Συμβουλεύω πάντως όλους να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά», είπε.

Όσον αφορά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι ήταν εκείνος που τον ανακάλυψε, αποδεχόμενος μάλιστα τον χαρακτηρισμό «σκάουτερ». Ειδικότερα, ο Νίκος Καρανίκας μίλησε για την εποχή που προσπαθούσε μαζί με άλλους «συντρόφους» να στήσουν τη νεολαία του Συνασπισμού όταν πρόεδρος ήταν η Μαρία Δαμανάκη. «Εμείς τότε ψάχναμε τον ανθό της Αριστεράς, με στόχο να γίνουμε κυβέρνηση μια μέρα. Έτσι ανακάλυψα τον Αλέξη Τσίπρα» λέει στη συνέντευξη.

Αναφορικά με τον ρόλο του στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε ότι οικονομικά δεν τον συνέφερε αφού ως σερβιτόρος έβγαζε περισσότερα χρήματα. Αποκάλυψε δε και πόσα χρήματα έπαιρνε ως στρατηγικός σύμβουλος του Τσίπρα και μια συζήτηση που είχε με την αδερφή του σχετικά με τις οικονομικές του απολαβές.