Dove και Veet «απάντησαν» στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Dove και Veet «απάντησαν» στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Οι αναρτήσεις των δύο εταιρειών στο Facebook

Σάλος προκάλεσαν οι δηλώσεις για τα «πρότυπα ομορφιάς» της πολιτεύτριας της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία μέσω ενός βίντεο, τα «έβαλε» με τις γυναίκες που αναρτούν στα social media φωτογραφίες με «τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους», όπως η ίδια ανέφερε.

Εκτός των αντιδράσεων που προκλήθηκαν στο Twitter, υπήρξαν εταιρείες με προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης - που χωρίς να κατονομάζουν τη «γαλάζια» πολιτεύτρια - απάντησαν εμμέσως πλην σαφώς με τον δικό τους τρόπο στα όσα ακούστηκαν.

«Στο δικό σου σώμα και τη δική σου ομορφιά δεν υπάρχουν “πρέπει” και επιταγές. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ», σημείωσε σε ανάρτησή της στο Facebook η Dove, αναρτώντας φωτογραφία με το μήνυμα: «Με τρίχες, χωρίς τρίχες, με ερεθισμούς, με σημάδια. Με κυτταρίτιδα, με ραγάδες, με περισσότερα ή λιγότερα κιλά. Γυμνασμένη ή αγύμναστη. Δεν έχει σημασία. Δικό σου σώμα, δική σου επιλογή».

Στο δικό σου σώμα και τη δική σου ομορφιά δεν υπάρχουν “πρέπει” και επιταγές. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ. #Dove #MyBeautyMySay

Posted by Dove on Tuesday, 1 June 2021

Παραπλήσια ανάρτηση έκανε και η Veet. «Για μας είσαι «στην τρίχα» όταν είσαι ο εαυτός σου. Αποτριχώσου μόνο αν το θέλεις, όταν το θέλεις. Η επιλογή είναι δική σου!», έγραψε η εταιρεία στο Facebook, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία που έγραφε: «Αποτρίχωση ή τριχοφυΐα; Δεν μας πέφτει λόγος. Η επιλογή είναι δική σου».

Το βίντεο που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων: