Απόπειρα αρπαγής 12χρονης στη Ραφήνα: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος

Απόπειρα αρπαγής 12χρονης στη Ραφήνα: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε όσα του αποδίδονται

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 46χρονος μετά την απολογία του για την υπόθεση αρπαγής 12χρονης μαθήτριας στην περιοχή της Ραφήνας.

Ο κατηγορούμενος για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής σε βάρος του κοριτσιού απολογούμενος ενώπιον της δικαιοσύνης φέρεται να αρνήθηκε όσα του αποδίδονται.

Μάλιστα, ο 46χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων στο δρόμο που καταγγέλλεται ότι επιχείρησε να αρπάξει το κορίτσι προκειμένου να ενισχύσει τη θέση του.

Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου και αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 12χρονης ο 46χρονος, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, την πλησίασε με ένα λευκό αυτοκίνητο ενώ επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατο της.

Η μαθήτρια φέρεται να περιγράφει στους αστυνομικούς πως ο 46χρονος αποπειράθηκε να την ανεβάσει στο αυτοκίνητο του χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρει καθώς του ξέφυγε.

«Με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με πάει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα...», φέρεται να είπε η 12χρονη η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι της ανέφερε στους γονείς της το περιστατικό και στη συνέχεια πήγαν στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην Παλλήνη ενώ στο όχημα του βρέθηκαν υπνωτικά χάπια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν.