Απόπειρα απαγωγής 12χρονης Ραφήνα: Στον ανακριτή ο 46χρονος – Είναι παλιός γνώριμος των αρχών

Απόπειρα απαγωγής 12χρονης Ραφήνα: Στον ανακριτή ο 46χρονος – Είναι παλιός γνώριμος των αρχών

«Με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με πάει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα...», φέρεται να είπε η 12χρονη

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε ο 46χρονος ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να αρπάξει 12χρονη μαθήτρια στην περιοχή της Ραφήνας.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αρνείται όσα του αποδίδονται.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 12χρονης ο 46χρονος, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, την πλησίασε με ένα λευκό αυτοκίνητο ενώ επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατο της.

Η μαθήτρια φέρεται να περιγράφει στους αστυνομικούς πως ο 46χρονος αποπειράθηκε να την ανεβάσει στο αυτοκίνητο του χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρει καθώς του ξέφυγε.

«Με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με πάει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα...», φέρεται να είπε η 12χρονη η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι της ανέφερε στους γονείς της το περιστατικό και στη συνέχεια πήγαν στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην Παλλήνη ενώ στο όχημα του βρέθηκαν υπνωτικά χάπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν.