«Ντου» της αστυνομίας και συλλήψεις σε καμουφλαρισμένη λέσχη στο Ηράκλειο

«Ντου» της αστυνομίας και συλλήψεις σε καμουφλαρισμένη λέσχη στο Ηράκλειο

Σε κεντρικό σημείο της πόλης γινόταν... παιχνίδι

Τους έπιασε στα πράσα το «ντου» της αστυνομίας σε καμουφλαρισμένη λέσχη στο Ηράκλειο και έγιναν συλλήψεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο οι «μιλημένοι» έβρισκαν την είσοδο στο χώρο που με την πρώτη ματιά έμοιαζε... με τοίχο, όπως ανέφερε το cretalive.

Ωστόσο, πάνοπλοι αστυνομικοί, με κουκούλες νωρίς το απόγευμα πραγματοποίησαν επιχείρηση σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου. Οι άνδρες του ΤΑΕ και της ΟΠΚΕ έφτασαν με απόλυτη μυστικότητα στην πολυσύχναστη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, με τους διερχόμενους να εκπλήσσονται από την αστυνομική παρέμβαση, το απόγευμα και με το φως της ημέρας.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ., εδώ και καιρό, είχε κάποιες πληροφορίες τις οποίες επεξεργαζόταν, ότι σε χώρο στην περιοχή είχε στηθεί παιχνίδι με ζάρια και χαρτιά, γι'αυτό και οργανώθηκε η επιχείρηση. Ο χώρος στον οποίο έγινε η αστυνομική έφοδος, ήταν εξωτερικά βαμμένος γκρι με γυψοσανίδες, προσομοιάζοντας σε τοίχο, ώστε να αποπροσανατολίζει και να μην είναι ευδιάκριτη η είσοδος. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορούσε κανείς να εισέλθει στο χώρο αν δεν ήταν «μυημένος».  Την ώρα του αστυνομικού «ντου» μάλιστα, το παιχνίδι είχε ανάψει για τα καλά.

Με αστυνομικές χειροπέδες βγήκαν οι παίκτες από την αυτοσχέδια και καμουφλαρισμένη λέσχη.