Σοκάρει νέα καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανήλικης στη Θεσσαλονίκη

Σοκάρει νέα καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανήλικης στη Θεσσαλονίκη

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το πρόσωπο του δράστη

Μετά την απόπειρα αρπαγής 13χρονης στη Ραφήνα χθες Κυριακή, σοκ προκαλεί ένα νέο περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανήλικης σήμερα στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία 16χρονης μαθήτριας, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thestival.gr, σήμερα το πρωί και ενώ κατευθυνόταν στο σχολείο της, ένας άγνωστος άνδρας προσπάθησε να την πείσει να μπει στο αυτοκίνητό του. Για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, η 16χρονη μαθήτρια της Α΄ Λυκείου στο ΕΠΑΛ Νεάπολης πήρε το λεωφορείο για να πάει από το σπίτι της στο σχολείο. Συνήθως παίρνει το λεωφορείο της γραμμής 18 όμως σήμερα δεν το πρόλαβε και πήρε το λεωφορείο της γραμμής 28, όπου η πλησιέστερη στάση είναι κάπως μακριά από το σχολείο της.

Η ανήλικη όπως περιέγραψε, κατέβηκε από το λεωφορείο και κινήθηκε προς ένα καφέ, για να ρωτήσει πως θα πάει προς το σχολείο της. Απευθυνόμενη σε έναν μεσήλικα ρώτησε ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσει, για να φτάσει στο Επαγγελματικό Λύκειο της Νεάπολης. Εκείνος της πρότεινε να την πάει με το αμάξι. Η μαθήτρια αρνήθηκε όμως εκείνος επέμεινε λέγοντας: «Είσαι ωραία κοπέλα. Να σε πάω εγώ». Η κοπέλα αποχώρησε, χωρίς να συνεχίσει την κουβέντα.

Μόλις μπήκε σε κάποιο στενό, κινούμενη για το σχολείο της, διαπίστωσε ότι την ακολουθεί με το αυτοκίνητό του ο άνδρας που συνάντησε νωρίτερα στο καφέ. Την πλησίασε και από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματός του της είπε: «Μπες μέσα να σε πάω εγώ στο σχολείο σου». Η κοπέλα έντρομη επέστρεψε στο καφέ που είχε πρωτοσυναντήσει τον άγνωστο άντρα και από εκεί τηλεφώνησε στον πατέρα της.

Ο πατέρας της 16χρονης μετέβη στο σημείο και στη συνέχεια πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, όπου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου για το περιστατικό. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα, έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας, που κατέγραψε το πρόσωπο του άνδρα, τον οποίο προσπαθούν να ταυτοποιήσουν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...