Κρήτη: Πέθανε η 44χρονη που υπέστη θρόμβωση μετά το εμβόλιο της AstraZeneca

Κρήτη: Πέθανε η 44χρονη που υπέστη θρόμβωση μετά το εμβόλιο της AstraZeneca

Τραγικές στιγμές για την οικογένειά της

Την τελευταία της πνοή άφησε η 44χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης, που εμφάνισε θρόμβωση αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, λίγο μετά τις 10:30 ανακοινώθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Η ΜΕΘ του νοσοκομείου ενημέρωσε την οικογένεια για τα αποτελέσματα των τεστ εγκεφάλου που έδειξαν ότι δυστυχώς η 44χρονη είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Όπως είπε στο zarpanews.gr ο κ. Χαλκιαδάκης, η οικογένεια της άτυχης Γλυκερίας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ η μητέρα της δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στο παιδί της.

Κρήτη: Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca στις 6 Μαΐου, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. 

Μία εβδομάδα μετά, άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.

Στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και έτσι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.