Σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών: Πώς ο πατέρας 11χρονης ανακάλυψε τι συμβαίνει με τον δάσκαλο

Σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών: Πώς ο πατέρας 11χρονης ανακάλυψε τι συμβαίνει με τον δάσκαλο

«Έλεγε "μου λείπεις, θέλω πολύ να σε ξαναδώ στο σχολείο"»

Λεπτομέρειες για το πώς έφτασε στη φρικτή συνειδητοποίηση ότι ο δάσκαλος του δημοτικού σχολείου παρενοχλεί την 11χρονη κόρη του αποκάλυψε ο πατέρας του κοριτσιού.

Όπως περιγράφει ο πατέρας της μαθήτριας στον ΣΚΑΪ, τηλεφώνησε στη μητέρα της και της είπε να μην την στείλει σχολείο μέχρι να ελέγξει κάποια πράγματα.

Ουσιαστικά ήθελε να ελέγξει το Viber της μικρής κοπέλας το πρωί, όπως και έκανε. Παρατήρησε πως όχι μόνο είχε σβήσει όλα τα μηνύματά της, αλλά είχε αφαιρέσει και την επαφή του δασκάλου.

Όταν τη ρώτησε το γιατί, η μικρή του αποκάλυψε το τι συμβαίνει, απορώντας γιατί ο δάσκαλος τι της στέλνει τέτοια μηνύματα.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας αναφέρει πως ο δάσκαλος έγραφε στην μικρή κοπέλα μηνύματα όπως: «Θέλω να σε σφίξω στην αγκαλιά μου και να σου δώσω 1.000 φιλιά».

Ο πατέρας τότε τηλεφώνησε στο σχολείο και είπε στον διευθυντή πως η κόρη του δεν θα παραστεί στο μάθημα εξαιτίας αδιαθεσίας, με τον διευθυντή να του απαντά πως θα ενημερώσει τον δάσκαλο.

«Και μιλήσαμε με τη μικρή, ήρθαμε σε συμφωνία ότι κάτι δεν μου αρέσει σε όλο αυτό, αλλά δεν μου φάνηκε παράλλογο γιατί μίλαγε με πολλά παιδάκια αυτός», αναφέρει ο πατέρας της 11χρονης, προσθέτοντας πως, καθώς δεν θα ήταν παράλογο να υπήρχε επαφή του συγκεκριμένου με τους μαθητές του μέσω διαδικτύου για λύση αποριών και διευκρινίσεις επί του μαθήτος, δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι αυτός στην πραγματικότητα προσπαθούσε να τα αποπλανήσει.

«Τους έκανε κοπλιμέντα, ήταν σαν ένα αθώο φλερτ. Δεν βρήκε έδαφος στα άλλα κοριτσάκια, αφού βρήκε έδαφος με τη δική μου, ασχολήθηκε με τη δική μου καταλάβατε;», δηλώνει και προσθέτει πως εν συνεχεία ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές δείχνοντας μηνύματα που δήλωναν φλερτ.

«Έλεγε "μου λείπεις, θέλω πολύ να σε ξαναδώ στο σχολείο"», περιγράφει ο πατέρας.