Νέα καταγγελία για άνδρα που αυνανίστηκε δίπλα σε κοπέλα σε λεωφορείο

Νέα καταγγελία για άνδρα που αυνανίστηκε δίπλα σε κοπέλα σε λεωφορείο

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μία εβδομάδα και συνελήφθη ένας 20χρονος

Δεύτερο περιστατικό με άνδρα που αυνανίστηκε δίπλα σε κοπέλα μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη πριν από μια εβδομάδα. Όπως καταγγέλθηκε από μια 19χρονη κοπέλα, ένας άνδρας γύρω στα 20 που καθόταν στις πίσω θέσεις του λεωφορείου Β9, την κοίταζε επίμονα και στη συνέχεια κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού του, έβγαλε έξω το μόριό του και άρχισε να αυνανίζεται.

Αμέσως επενέβησαν επιβάτες του λεωφορείου, ενώ ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα καλώντας την Αστυνομία. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια πέρασε από εισαγγελέα.

Από τους αστυνομικούς ερευνάται αν πρόκειται για το ίδιο άτομο που καταγγέλθηκε το πρωί της Τετάρτης σε λεωφορείο της γραμμής 12 και αυνανίστηκε πάνω σε 19χρονη, σύμφωνα με καταγγελία της τελευταίας. Ωστόσο, σε αυτό το τελευταίο περιστατικό η 19χρονη υποστήριξε ότι επρόκειτο για άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών.

Η 19χρονη επέβαινε σε λεωφορείο της γραμμής 12, όταν ο άνδρας ανέβηκε από μία στάση και την προσέγγισε. Ο δράστης «κόλλησε» επάνω στη νεαρή, άνοιξε το παντελόνι του, έβγαλε έξω το μόριο του και άρχισε να αυνανίζεται. Κατά τα λεγόμενά της, o άνδρας αφού ολοκλήρωσε την πράξη του πάνω της, κατέβηκε από το λεωφορείο.