Δικηγόρος οικογένειας 10χρονης Μαρκέλλας: Ζητάμε περαιτέρω άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Δικηγόρος οικογένειας 10χρονης Μαρκέλλας: Ζητάμε περαιτέρω άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

«Όλα τα ευρήματα καταδεικνύουν ότι η 33χρονη δεν έδρασε μόνη της»

Δεκτό, σχεδόν ένα χρόνο από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, έγινε το αίτημα της οικογένειας για διερεύνηση της ύπαρξης τυχόν τρίτων προσώπων στην υπόθεση.

Για την υπόθεση για την οποία έχει συλληφθεί μια 33χρονη, μίλησαν στην ΕΡΤ η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της οικογένειας και ο Στράτος Μαυροειδάκος, Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών.

«Η υπόθεση θα πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω και να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου και για διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Από την πρώτη στιγμή, όλα τα ευρήματα καταδεικνύουν ότι (σ.σ. η κατηγορούμενη) δεν έδρασε μόνη της», δήλωσε στην ΕΡΤ η κ. Ανάσογλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις έξι» η δικηγόρος της οικογένειας εξέφρασε τη διαμαρτυρία της γιατί τόσο καιρό δεν είχε προχωρήσει η σχετική έρευνα, καθώς όπως είπε «το παιδί από την πρώτη στιγμή μίλησε ότι η κατηγορουμένη, το διάστημα της απαγωγής, δεχόταν πλήθος τηλεφωνημάτων».

Από την πλευρά του ο Στράτος Μαυροειδάκος ανέφερε ότι για την καθυστέρηση δεν ευθύνεται η αστυνομία αλλά οι χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται. «Οι συνάδελφοι μου έχουν κάνει κατά τη διάρκεια της προανάκρισης άριστα τη δουλειά τους και έγινε γρήγορα η σύλληψη. Δεν κωλυσιέργησαν πουθενά», είπε ο κ. Ανάσογλου, μεταθέτοντας την αργοπορία στην αναζήτηση επιπλέον υπόπτων στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.