Μένιος Φουρθιώτης: «Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο»

Μένιος Φουρθιώτης: «Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο»

Τι είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για την επίσκεψη του παρουσιαστή στο ίδρυμα

Το κατώφλι του Δρομοκαΐτειου πέρασε την περασμένη Κυριακή (23/05) με χειροπέδες ο Μένιος Φουρθιώτης, συνοδεία τεσσάρων αστυνομικών, με δύο περιπολικά. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε παραπεμπτικό για νοσηλεία, αλλά όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και πρόεδρος των εργαζομένων του Δρομοκαΐτειου, Μιχάλης Γιαννακός, οι γιατροί έκριναν ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτήν την εξέλιξη γιατί έχουμε τραυματική εμπειρία από προηγούμενους επώνυμους όπως η κ. Βίκυ Σταμάτη, που αναστάτωσαν τη λειτουργία του νοσοκομείου με τα προνόμια που ζητούσαν να έχουν», είπε ο κ. Γιαννακός στο OPEN το πρωί της Τρίτης (25/05).

«Ο κ. Φουρθιώτης έδειξε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Ζήτησε νερό, του πήγαμε από τον ψύκτη, ήθελε εμφιαλωμένο νερό, ζήταγε τα παραπεμπτικά του σε φάκελο, έλεγε ότι έχασε κιλά στη φυλακή και ότι θα πρέπει να έρθει στο Δρομοκαΐτειο να ξεκουραστεί. Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο. Συνήθως είναι προθάλαμος για αποφυλάκιση», είπε o κ. Γιαννακός, με τον ποινικολόγο Γιάννη Μαρακάκη να κάνει λόγο για «ελιγμό».