Χαρδαλιάς: Ανέβασε βίντεο από την στιγμή της επίθεσης στα μαγαζιά της συζύγου του

Χαρδαλιάς: Ανέβασε βίντεο από την στιγμή της επίθεσης στα μαγαζιά της συζύγου του

«Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε…»

Μια ημέρα σχεδόν μετά την επίθεση από εμπρηστικούς μηχανισμούς αποτελούμενους από γκαζάκια στο γυμναστήριο και το κατάστημα με παιδικά ρούχα που ανήκουν στη σύζυγο του Νίκου Χαρδαλιά, στο Βύρωνα, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, προσερχόμενοι χθες στο σημείο, έκαναν δηλώσεις αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Κάποια θρασίμια που αρέσκονται στο σκοτάδι και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Τους λέμε ξεκάθαρα ότι δεν θα μας τρομοκρατήσουν. Δεν τους φοβόμαστε».

Σήμερα σε ανάρτησή τους δίνουν στη δημοσιότητα βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας.

«Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό!
Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας, ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός ! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μιά ακόμη παράπλευρη απώλεια…

Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε.

«Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε…»

 

1
σχόλιο
  1. avatar theod

    Τελικά ποιοι είναι οι τρομοκράτες; Οι κυβερνώντες; ή αυτοί που βάζουν γκαζάκια; Βάλτε ένα τέλος στην τρομοκρατία των ΜΜΕ και των στημένων ειδήσεων που στόχο έχουν νσ πσνικοβάλλουν τον κόσμο για να γεμίζουν τις τσέπες τους οι φιλικά προσκείμενοι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...