Λάρισα: Γιατρός αποτρέπει τον κόσμο από τον εμβολιασμό – «Διαταραχές στο ανθρώπινο DNA»

Λάρισα: Γιατρός αποτρέπει τον κόσμο από τον εμβολιασμό – «Διαταραχές στο ανθρώπινο DNA»

Δείτε την ανάρτησή της

Μετά την υπόθεση με τη 42χρονη γυναικολόγο στη Λαμία, που πραγματοποιούσε εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Λαμίας αποτρέποντας τον κόσμο από το να κάνει το εμβόλιο κορονοϊού και η οποία κατέληξε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, έρχεται ένα νέο παρόμοιο περιστατικό, αυτήν τη φορά στη Λάρισα.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το onlarissa.gr, μια γυναικολόγος αποτρέπει τον κόσμο από τον εμβολιασμό μέσω αναρτήσεων στο Facebook, υποστηρίζοντας ότι τα εμβόλια προκαλούν διαταραχές στο ανθρώπινο DNA και σταδιακή καταστροφή των αγγείων.

Η γιατρός που διατηρεί ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας, δέχτηκε θερμά συγχαρητήρια από αρνητές των εμβολίων, οι οποίοι εξάρουν την ειλικρίνειά της.

Δείτε την ανάρτηση:

«ΠΕΙΤΕ ΌΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19. ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ !!! Η PFIZER ΈΧΕΙ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ !!!!! ΤΑ ΚΈΡΔΗ ΤΗΣ ΤΡΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ !!!! ΔΙΑΤΑΡΑΧΈΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ DNA ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !!!!ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΕΣ !!!! ΑΛΛΆ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΏΜΑΤΑ !!!!!! ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΊ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 AΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΕΙΣ !!!!Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ !!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !!!! ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΌΝ !!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!! ΌΛΟΙ ΈΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ !!!!! Η ΓΗ ΦΘΆΝΕΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!».