Ληστεία σε επιχειρηματία στην Εκάλη: «Αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου θα έπεφτα πάνω στους ληστές»

Ληστεία σε επιχειρηματία στην Εκάλη: «Αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου θα έπεφτα πάνω στους ληστές»

«Ήμασταν δίπλα, σε άλλο οίκημα την ώρα της διάρρηξης»

Με κινηματογραφική ταχύτητα κινήθηκαν οι ληστές που έβαλαν στο στόχαστρό τους το σπίτι επιχειρηματία στην Εκάλη, από όπου κατάφεραν μέσα σε έξι λεπτά να σηκώσουν 120.000 ευρώ και κοσμήματα.

«Το πιο ουσιώδες είναι ότι δεν ήμασταν εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ κι ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Άμεση Δράση, που σε λίγα λεπτά από τον συναγερμό», είπε το πρωί της Δευτέρας στο OPEN ο επιχειρηματίας Πάρης Κομνηνός.

«Είχα ταμείο μαζί μου που δεν προλάβαινα να πάω στην τράπεζα και τα έφερα σπίτι. Δυστυχώς έπρεπε να έχω τα χρήματα εδώ, στο σπίτι, που δεν το χρησιμοποιούμε ως κύρια κατοικία. Το συμβάν έγινε Παρασκευή προς Σάββατο, ήμασταν δίπλα, σε άλλο οίκημα την ώρα της διάρρηξης. Σε μισό λεπτό θα ήμουν εδώ αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου γιατί θα λάμβανα το σήμα από την εταιρεία φύλαξης και θα έπεφτα πάνω τους» είπε.

«Το 2017 είχαν φορτώσει σχεδόν έναν τόνο χρηματοκιβώτιο, αλλά τους είχε πέσει γιατί τους είχαν κυνηγήσει και τελικά έξι μήνες μετά τους έπιασαν. Ήταν οι λεγόμενοι ληστές των χρηματοκιβωτίων. Πιστεύω ότι και τώρα θα τους πιάσουν» ανέφερε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...