Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Κάνε τη να σωπάσει» – Το προφίλ του αρχηγού των αδίστακτων κακοποιών

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Κάνε τη να σωπάσει» – Το προφίλ του αρχηγού των αδίστακτων κακοποιών

Στο στόχαστρο της αστυνομίας τέσσερις ληστείες

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό των αδίστακτων κακοποιών που δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται ληστείες που καταγράφηκαν σε Αγία Παρασκευή, Παιανία, Καλύβια και Χαλάνδρι.

Ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης στη συμπληρωματική του κατάθεση σκιαγράφησε τον φερόμενο ως αρχηγό της ομάδας των κακοποιών και συγκεκριμένα τον «μικρού αναστήματος αλλά σωματώδη άνδρα που έδινε εντολές στους υπόλοιπους».

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real News, φέρεται να είναι ο ίδιος άνθρωπος που σκότωσε την άτυχη Καρολάιν. Αυτή η αποστροφή του λόγου του 32χρονου φαίνεται πως παρείχε ένα επιπλέον στοιχείο στους ερευνητές της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (ΥΔΕΖΙ), καθώς όχι μόνο έδωσε τη σωματοδομή του συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά παράλληλα τον τοποθέτησε στο «κάδρο» των ερευνών ως τον αρχηγό της συμμορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας ο σύζυγος τόνισε ότι ο ίδιος άνδρας φέρεται να δίνει την εντολή στον έναν από τους συνεργούς του «…κάνε τη να σταματήσει», αναφερόμενος στην έντρομη Καρολάιν, η οποία είχε βάλει τις φωνές, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να προστατέψει το μωρό της από τους αδίστακτους ληστές.

Ακόμη, ο 32χρονος πιλότος φέρεται να κατέθεσε πως ο «αρχηγός» της σπείρας μάλλον είναι ο άνθρωπος που τελικά αναλαμβάνει να κάνει στη συνέχεια την έντρομη 20χρονη μητέρα να… σωπάσει, καθώς της κλείνει το στόμα και τη μύτη με τα χέρια του, μέχρι που η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή.

ͥ걞 �񞠣�ꡠ䟰론󴯠칱�ꡩ �䥬ݭ��󴯠󰟴頴ﵲ 󴡠ë�ͥ񜬠Աߴ砱1 ̡/�21.
(EUROKINISSI/ȁ́ӇӠć̏ЏՋϓ)

Στο στόχαστρο της αστυνομίας τέσσερις ληστείες

Έπειτα από αυτό το σοβαρό στοιχείο, οι αστυνομικοί της ΥΔΕΖΙ άνοιξαν τους φακέλους τους και εντόπισαν τέσσερις ληστείες, όπου οι περιγραφές των ληστών περιλαμβάνουν και έναν «μικρόσωμο άνδρα, που δίνει εντολές στους συνεργούς του και έχει το προφίλ του αρχηγού». Οι παρόμοιες ληστείες που ερευνώνται είχαν λάβει χώρα στις περιοχές Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Παιανίας και Καλυβίων.

Το σημαντικό είναι ότι στις δύο από αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό, που έχει καταγράψει τρεις άνδρες να απομακρύνονται από τα σπίτια που λήστεψαν. Συγκεκριμένα, καταγράφονται δύο άνδρες, ύψους περίπου 1,80 μ., με αδύνατη σωματοδομή και ένας άλλος, ύψους περίπου 1,70 μ., ο οποίος όμως είναι πιο σωματώδης από τους συνεργούς του και από τις κινήσεις του φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που έχει το γενικό πρόσταγμα στην εγκληματική συμμορία. Ακριβώς έτσι στο μεταξύ έχει περιγράψει τους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι του ο τραγικός σύζυγος και πατέρας.

«Οι δύο ληστές ήταν αδύνατοι, με ύψος περίπου 1,80, εκτός από τον τρίτο, ο οποίος ήταν πιο κοντός από τους συνεργούς του και φαίνεται να είχε το γενικό πρόσταγμα, καθώς ήταν αυτός που άρχισε να με ρωτάει πού έχω κρυμμένα λεφτά», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του, για να συμπληρώσει πως ο «…μικρόσωμος άνδρας ήταν αυτός που έδωσε την εντολή στους συνεργούς του να με δέσουν χειροπόδαρα με το ίδιο κομμάτι σχοινιού…». Εκεί άκουσε τον ίδιο άνδρα, σε άπταιστα ελληνικά, να λέει σε έναν από τους αδίστακτους κακοποιούς «κάνε τη να σταματήσει, να σωπάσει», αναφερόμενος στην 20χρονη σύζυγό του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...