Γλυκά Νερά: Αγκαλιά με την 11 μηνών κόρη του έφτασε στην Αλόννησο ο σύζυγος της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Αγκαλιά με την 11 μηνών κόρη του έφτασε στην Αλόννησο ο σύζυγος της Καρολάιν

Στην Αλόννησο για το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη 20χρονη

Έχοντας στην αγκαλιά του το 11 μηνών κοριτσάκι του έφτασε στην Αλόννησο με ελικόπτερο ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, προκειμένου να της πει το τελευταίο «αντί», στην κηδεία που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00.

Νωρίτερα εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές στο λιμάνι του Βόλου όταν έφτασε η σορός της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, προκειμένου να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής για την Αλόννησο.

Η τραγική μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και λίγοι συγγενείς συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο από τα χέρια ληστών, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Αττικής, όπως αναφέρει το thenewspaper.

Στο μικροσκόπιο τρεις ύποπτες ληστείες

Οι αρχές, από τη λίστα που εξέταζαν, έχουν στρέψει τις έρευνές τους, κυρίως, σε 3 ύποπτες ληστείες σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή. Οι ληστείες αυτές έγιναν με τον ίδιο τρόπο εισβολής και ήταν κυρίως σε σπίτια όπου έμεναν ηλικιωμένοι.

Στο Κορωπί, συγκεκριμένα, εισέβαλαν στο σπίτι ενός 86χρονου, τον ξυλοκόπησαν και απέσπασαν λίγα χρήματα. Αντίστοιχα, στην Αγία Παρασκευή μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, όπου παρέμειναν αρκετή ώρα στον χώρο.

Η πιο βίαιη ληστεία από τις τρεις ήταν στην Αρτέμιδα, όπου εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης, την έδεσαν με καλώδια και την ξυλοκόπησαν βάναυσα.

Παράλληλα, μετά την επικήρυξη των αρχών για πληροφορίες, έχουν ληφθεί εκατοντάδες μαρτυρίες, όμως προς το παρόν δεν είναι αξιοποιήσιμες. Στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. έχει επίσης και ένα βίντεο με πιθανό τσιλιαδόρο από τη μέρα της ληστείας.