Ίλιον: Δεν πέθανε από παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca η 65χρονη – Τι λένε οι ιατροδικαστές

Ίλιον: Δεν πέθανε από παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca η 65χρονη – Τι λένε οι ιατροδικαστές

Ποια είναι τελικά η αιτία θανάτου

Τελικά δεν συνδέεται με το εμβόλιο της ο θάνατος της 65χρονης γυναίκας στο Ίλιον, η οποία λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με το MEGA, οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς, τόνισαν ότι ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες και η ιστολογική εξέταση, η οποία έδειξε πρόσφατα ισχαιμικά επεισόδια πάνω σε παλιό έμφραγμα και πρόσθεσαν ότι αυτή ήταν η αιτία θανάτου της γυναίκας.

«Αιτία θανάτου, όπως αυτή προκύπτει από τις εξετάσεις, είναι πρόσφατες ισχαιμικές αλλοιώσεις μυοκαρδίου, σε έδαφος στεφανιαίας νόσου και παλιών εμφραγμάτων», δήλωσαν χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Η υπόθεση θανάτου της 65χρονης είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην κοινή γνώμη. Η άτυχη γυναίκα, κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης, 30 Μαρτίου, έπειτα από τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού, στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον. Αφού εμβολιάστηκε και παρέμεινε στο εμβολιαστικό κέντρο το προβλεπόμενο διάστημα, η 65χρονη έφυγε για το σπίτι της. Βγαίνοντας όμως από το κέντρο αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, δυστυχώς, έχασε τη ζωή της.