Δημήτρης Λιγνάδης: Καλείται και πάλι να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για τέταρτη υπόθεση βιασμού

Δημήτρης Λιγνάδης: Καλείται και πάλι να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για τέταρτη υπόθεση βιασμού

Ετοιμάζει την απολογία του μέσα στη φυλακή

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης ως ύποπτος για υπόθεση βιασμού καλείται να δώσει και πάλι ο προφυλακισμένος Δημήτρης Λιγνάδης μετά από νέα καταγγελία, η τέταρτη κατά σειρά, από νεαρό άνδρα.

Ο 24χρονος σήμερα άνδρα πριν από περίπου δυο μήνες εμφανίστηκε στην 19η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του ηθοποιού- σκηνοθέτη και κατήγγειλε ότι πριν από 7 χρόνια και ενώ ήταν 17 ετών βιάστηκε δυο φορές. Η δικαστική λειτουργός αξιολογώντας ως σοβαρή την καταγγελία διαβίβασε τον φάκελο στην Εισαγγελία προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα.

Στην επόμενη φάση, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα δώσει ανωμοτί εξηγήσεις στο τμήμα ασφαλείας Τριπόλεως και αμέσως μετά ο αρμόδιος εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην άσκηση συμπληρωματικής δίωξης.

Ετοιμάζει την απολογία του μέσα στη φυλακή

Την ίδια ώρα , ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέσα στη φυλακή, προετοιμάζει την νέα απολογία του που αφορά στην τρίτη περίπτωση βιασμού για την οποία είναι, ήδη, κατηγορούμενος. Η συμπληρωματική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου ενώ είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του νεαρός άνδρας ο οποίος ισχυρίζεται ότι βιάστηκε το 2018, στο Μεταξουργείο.

Στις εξηγήσεις του ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ακόμη και ότι γνωρίζει τον άνδρα που τον καταγγέλλει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...