Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση – Με τα χέρια έπνιξαν την 20χρονη

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση – Με τα χέρια έπνιξαν την 20χρονη

Οι δράστες τής έκλεισαν το στόμα και την μύτη

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ιατροδικαστική έκθεση στο άψυχο σώμα της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Ο θάνατος της άτυχης μητέρας οφείλεται σε «απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ οι δράστες τής έκλεισαν το στόμα και την μύτη.

Τα λάθη των κακοποιών

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκονται όλα τα ευρήματα από τη μεζονέτα. Οι τρεις δράστες έχουν αφήσει αποτυπώματα και DNA στο σπίτι, όπου παρέμειναν πολλή ώρα, προκειμένου να βρουν το μεγάλο χρηματικό ποσό, που πίστευαν -μετά από σχετική πληροφόρησή τους- ότι είχαν η άτυχη κοπέλα και ο 32χρονος σύζυγός της.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δύο ομάδες αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και Διαρρηκτών «ξεσκονίζουν» φακέλους ποινικών που έχουν αποφυλακιστεί και εκτιμούν ότι τα λάθη που έκαναν οι αδίστακτοι κακοποιοί θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει εργαστηριακά ευρήματα από τα ρούχα της 20χρονης και του συζύγου από διάφορους χώρους της μεζονέτας, αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσει το δρομολόγιο των δραστών. Υπενθυμίζεται ότι οι κακοποιοί πριν να εισβάλουν στο σπίτι φρόντισαν να καταστρέψουν μια εξωτερική κάμερα, αλλά και μια εσωτερική που είχε τοποθετήσει το ζευγάρι για να βλέπει το μωρό του.