Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος σύρθηκε δεμένος στην καρέκλα για να καλέσει την ΕΛΑΣ – Η πρώτη εκτίμηση για το έγκλημα

Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος σύρθηκε δεμένος στην καρέκλα για να καλέσει την ΕΛΑΣ – Η πρώτη εκτίμηση για το έγκλημα

Οι δράστες δεν δίστασαν να σκοτώσουν ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας πριν μπουν στο σπίτι

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου μια γυναίκα 20 ετών βρέθηκε νεκρή δίπλα στο ενός έτους μωρό της, με τον σύζυγό της να είναι δεμένος σε καρέκλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρώτη εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Όπως μετέδωσε το Open TV, η κλήση στην Αστυνομία έγινε από τον ίδιο τον σύζυγο, ο οποίος κατάφερε να συρθεί δεμένος με την καρέκλα και να καλέσει τις Αρχές φωνάζοντας ότι έγινε ληστεία.

Οι αστυνομικοί μόλις μπήκαν σε ένα σπίτι αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα. Βρήκαν μία γυναίκα νεκρή, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν στραγγαλισμό, και δίπλα, τον σύζυγό της δεμένο σε μια καρέκλα.

Ο άνδρας, είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν έλαβε χώρα τη νύχτα με τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι και να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του τη σύζυγό του γιατί αντιστάθηκε φωνάζοντας.

Μάλιστα, οι δράστες δεν δίστασαν να σκοτώσουν ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας πριν μπουν στο σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν, τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.