Αεροσυνοδός κατήγγειλε επιβάτη ότι επιχείρησε να αυτοϊκανοποιηθεί επάνω της

Αεροσυνοδός κατήγγειλε επιβάτη ότι επιχείρησε να αυτοϊκανοποιηθεί επάνω της

Ο 50χρονος που συνελήφθη στο "Ελ. Βενιζέλος" αρνήθηκε ότι της επιτέθηκε

Σεξουαλική επίθεση από επιβάτη με σκοπό να αυτοϊκανοποιηθεί επάνω της κατήγγειλε αεροσυνοδός σε πτήση από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα.

Η αεροσυνοδός έδωσε κατάθεση στο Α.Τ. του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά την προσγείωση του αεροπλάνου και τη σύλληψη του 50χρονου φερόμενου ως δράστη, χωρίς να υποβάλει μήνυση. Τα μέλη του πληρώματος, ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους, έδωσαν επίσης κατάθεση επί ένα τρίωρο.

Έτσι, ο 50χρονος επέστρεψε την επόμενη μέρα στην Θεσσαλονίκη με άλλη πτήση της ίδιας εταιρίας, κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν δεν είχε ενεργοποιηθεί λίστα περιορισμού, όπως συμβαίνει συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 50χρονος επιβάτης προσπάθησε να αυτοϊκανοποιηθεί μέσα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια πτήσης από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα.

Αμέσως μετά το συμβάν, ισχυρίστηκε ενώπιον μελών του πληρώματος του αεροσκάφους, ότι είναι παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών κοριτσιών και εκλιπαρώντας ταυτόχρονα, ζήτησε να μην ειδοποιηθούν οι Αστυνομικές Αρχές του Ελευθέριος Βενιζέλος, ώστε να αποφύγει την σύλληψη, φοβούμενος και το ενδεχόμενο να κινηθεί εναντίον του νομικά η ιπτάμενη συνοδός.

Η τελευταία έγραψε στην αναφορά της, ότι ο 50χρονος της επιτέθηκε, προκειμένου να την θωπεύσει, με σκοπό να αυτοϊκανοποιηθεί πάνω της. Παρά την ταραχή της, παρέμεινε ψύχραιμη και έσπευσε να ειδοποιήσει την προϊσταμένη της, η οποία με την σειρά της ειδοποίησε τον κυβερνήτη του αεροσκάφους.

Ο πιλότος ενημέρωσε άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου της Αθήνας και έτσι όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος, ο επιβάτης ο οποίος καθόταν στις τελευταίες σειρές, συνελήφθη στη φυσούνα από τους αστυνομικούς που τον περίμεναν, για να τον οδηγήσουν στο Αυτόφωρο με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα είχε προσπαθήσει να αυτοϊκανοποιηθεί στο κάθισμα του, σκηνικό που έγινε αντιληπτό από τους επιβάτες των τελευταίων θέσεων.

1
σχόλιο
  1. avatar ανωνυμος

    Κατηγγειλε,αλλα γιατι δεν του εκανε μηνυση;

Παρακαλούμε περιμένετε ...