Νέα Σμύρνη: Καταγγελία κατά του 22χρονου σάτυρου και για απόπειρα βιασμού

Νέα Σμύρνη: Καταγγελία κατά του 22χρονου σάτυρου και για απόπειρα βιασμού

Τι συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020 σύμφωνα με μια 22χρονη

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του 22χρονου σάτυρου της Νέας Σμύρνης, την ώρα που υπάρχουν ήδη πέντε καταγγελίες σε βάρος του.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το MEGA, μία κοπέλα ηλικίας 22 ετών τον έχει καταγγείλει για απόπειρα βιασμού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μεγάλου Καναλιού, το περαστικό συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020.

Η κοπέλα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην πόρτα του σπιτιού της και ετοιμαζόταν να ανοίξει με τα κλειδιά της. Ωστόσο δεν πρόλαβε να μπει και φέρεται να δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι.

Όπως καταγγέλλει, την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να τη βάλει μέσα στην είσοδο, προφανώς για να συνεχίσει την κακοποίηση.

Όμως η κοπέλα αντιστάθηκε σθεναρά και πάνω στην πάλη κατάφερε να του κατεβάσει τη μάσκα. Εκείνος, επειδή προφανώς η κοπέλα μπορούσε να δει το πρόσωπό του, τρόμαξε και έφυγε.

Η κοπέλα αμέσως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως κατήγγειλε το περιστατικό κατά αγνώστων -τότε- δραστών και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία βρίσκεται στον εισαγγελέα, με το αδίκημα της απόπειρας βιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος θα περάσει και πάλι το κατώφλι της Ευελπίδων την ερχόμενη Δευτέρα, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος.