Queen Dina: Η ολοκαίνουρια σειρά κραγιόν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Queen Dina: Η ολοκαίνουρια σειρά κραγιόν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Με μακρά διάρκεια, κρεμώδη υφή, τέλεια κάλυψη και ματ αποτέλεσμα

Οι τάσεις στο χώρο του μακιγιάζ μπορεί να έρχονται και να παρέρχονται, ωστόσο, αυτό που μένει αδιαμφισβήτητα σταθερή αξία στις επιλογές των γυναικών είναι ένα κραγιόν με τέλεια υφή και μακρά διάρκεια. Ένα προϊόν που αποτελεί βασικό αξεσουάρ για το νεσεσέρ και την τσάντα της κάθε γυναίκας.

Η αναζήτηση, ωστόσο, του τέλειου κραγιόν είναι μια σχετικά δύσκολη διαδικασία, κάτι που όπως φαίνεται γνωρίζει πολύ καλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αποφάσισε να βοηθήσει όλες εσάς που αναζητάτε χρόνια τώρα εκείνο το κραγιόν με την τέλεια υφή, το ιδανικό χρώμα και την απαραίτητη κάλυψη, δημιουργώντας τη δική της σειρά κραγιόν με όνομα «Queen Dina».

Απευθυνόμενη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να νιώθουν σαν πραγματικές βασίλισσες η κολεξιόν «Queen Dina» αποτελείται από τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις για να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στα χρώματα του δέρματός σας, το γούστο σας και φυσικά την περίσταση για την οποία το θέλετε.

Το τέλειο κραγιόν υπάρχει πια και αυτό χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη διάρκεια, την απαλή και κρεμώδη υφή, την τέλεια κάλυψη και φυσικά το συγκλονιστικό ματ αποτέλεσμα.

Τα κραγιόν που φέρουν την υπογραφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου διατίθενται σε τέσσερις ονειρικές αποχρώσεις, κάνοντας την κάθε γυναίκα να νιώθει θηλυκή και σέξι: Fetish, η πιο nude επιλογή για τις καθημερινές εμφανίσεις σας, Rouge για κατακόκκινα θελκτικά χείλη, Cosmopolitan για όλες εκείνες που το glam αποτελεί μέρος της ζωής τους και Super Girl σε μια βαθιά ροζ απόχρωση για ένα girly αποτέλεσμα που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται και το πέμπτο κραγιόν της συλλογής, το Addiction σε μια καφετί απόχρωση, καθώς και τέσσερα lip pencils για όλες τις γυναίκες που θέλουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους μέσα από τα υπέροχα μολύβια χειλιών Love Me, Kiss Me, Touch Me, Need Me, τα οποία είτε μπορούν να φορεθούν μόνα τους, είτε να συνδυαστούν με τα κραγιόν «Queen Dina» και να προσφέρουν στο μακιγιάζ σας ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα κραγιόν «Queen Dina» της Κωνσταντίνας είναι vegan και cruelty free. Πρόκειται για προϊόντα, δηλαδή, που δεν περιέχουν ζωϊκά συστατικά ή συστατικά που προέρχονται με οποιονδήποτε τρόπο από ζώα, ενώ έχουν δημιουργηθεί χωρίς τεστ πάνω σε ζώα, κάτι που σημαίνει ότι ούτε και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την δημιουργία τους δεν έχουν δοκιμαστεί πάνω σε ζώα.