Ασφαλιστείτε έναντι του κορονοϊού και απολαύστε μία ξέγνοιαστη ζωή με σιγουριά και ευελιξία

Ασφαλιστείτε έναντι του κορονοϊού και απολαύστε μία ξέγνοιαστη ζωή με σιγουριά και ευελιξία

Βάλτε το άγχος για τον κορονοϊό σε καραντίνα με τα προγράμματα Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ευχόμαστε «στην υγειά σας», «με τις υγείες σου»  όταν κάποιος έχει γενέθλια, όταν τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας, ακόμη και όταν φτερνιζόμαστε. Αν και ορισμένες φορές μπορεί να τη θεωρήσουμε δεδομένη (ιδιαίτερα όσο πιο νέοι είμαστε) στις κρίσιμες στιγμές κατανοούμε ότι η υγεία είναι το  πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο. Η πανδημία του covid-19 υπενθύμισε σε όλους μας την αξία της και το πόσο εύκολα και γρήγορα μπορεί να απειληθεί. 

Κατανοώντας την κρισιμότητα της κατάστασης και το άγχος που έχει προκαλέσει η πρωτόγνωρη αυτή πανδημία,  η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει νέες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες ζωής. Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και γνώμονα τη συνεχή ικανοποίηση των αναγκών των ασφαλισμένων της, παρουσιάζει τα προγράμματα Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ τα οποία προσφέρουν στους ασφαλιζομένους:

  • Την κάλυψη της εξέτασης μοριακής ανίχνευσης του κορονοϊού, με μια μικρή συμμετοχή του ασφαλισμένου στο κόστος, που ανέρχεται στα 12 ευρώ.
  • Τη δυνατότητα να υποβληθούν στο τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, στο δίκτυο των συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων της Affidea.
  • Την δυνατότητα να απευθυνθούν σε γιατρό ειδικότητας πνευμονολόγου ή παθολόγου ή καρδιολόγου, ή ΩΡΛ του εν λόγω δικτύου και εφόσον κριθεί απαραίτητο, να υποβληθούν στην εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR). Ειδικά για τα ασφαλισμένα ανήλικα παιδιά, αρκεί γνωμάτευση του παιδιάτρου, που να κρίνει ως απαραίτητη τη διενέργεια της εξέτασης .

Επειδή όμως ο κορονοϊός είναι μόνο μία από πολλές τις απειλές για την υγεία μας η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας ως βασικό της στόχο, οι άνθρωποι που την εμπιστεύονται να αισθάνονται σιγουριά και με οδηγό τις πραγματικές ανάγκες του σημερινού ανθρώπου, έχει σχεδιάσει και προσφέρει ένα καινοτόμο προϊόν στην ασφάλιση Υγείας, το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health].

Το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] έχει σχεδιαστεί με κύριο κριτήριο την ευελιξία αφού κατανοεί ότι ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο προσφέρει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας και ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς και σε σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας. 

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Health], εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000€. Επίσης, επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές ποσού συμμετοχής του στα έξοδα, ανά νοσηλεία (0€, 500€, 1.500€, 3.000€, 6.000€ ή 10.000€ ετησίως, εφόσον συνυπάρχει ομαδική ασφάλιση η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση αυτής της επιλογής).

Η ευελιξία επιλογών αντικατοπτρίζεται και στην Κάλυψη Διαγνωστικών Εξετάσεων Full [Health]. Ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει απεριόριστη κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων, ή μέχρι του ποσού των 700€ ή των 2.000€ (με συμμετοχή ποσοστού 0% ή 10% γι’ αυτές τις 2 επιλογές). Επιπλέον, έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του, ενώ απολαμβάνει προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη ιατρού κ.λπ.

Το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι ηλικίας 70 ετών. Μεριμνώντας ειδικά για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health], που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών, επιλέγοντας ο ασφαλισμένος το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (1.500€ ή 3.000€ ή 6.000€). Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health], που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι του ποσού των 2.000,00€ και ποσοστό 10% συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα).

Σημαντικά προνόμια απολαμβάνουν και οι οικογένειες, αφού για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας (ποσοστό έκπτωσης 20% για τον/την σύζυγο, ποσοστό έκπτωσης 30%, 40% & 50% στα τρία πρώτα παιδιά, αντίστοιχα και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά), ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Επιπλέον, με το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health]:

  • Το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, μηδενίζεται ή μειώνεται κατά ποσοστό 50%, ανάλογα με την επιλογή του Νοσοκομείου.
  • Σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική Νοσηλευτικά Ιδρύματα, μειώνεται το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου κατά ποσοστό 50%.
  • Δίνεται Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα, σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει για τα έξοδα νοσηλείας του το πρόγραμμα Full [Health].
  • Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς από ιατρικές πράξεις χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως, στα Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική Νοσοκομεία χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου εφόσον γίνει χρήση του κύριου ασφαλιστικού φορέα.
  • Μειώνεται η απαλλαγή στα έξοδα νοσηλείας, εφόσον γίνει χρήση του κύριου φορέα ασφάλισης.
  • Καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά τη νοσηλεία.

Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health], απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να φροντίσουν για την υγεία τους και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης, σε όλα τα στάδια της ζωής τους. Ιδιαίτερη μέριμνα έχει δοθεί για τους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους. Το Full [Health] Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν ιδανικές λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό, που επιθυμούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους μέσω της ασφάλισής τους στην Εθνική Ασφαλιστική.

Προστατέψετε το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία σας με τη βοήθεια των προγραμμάτων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ της Εθνικής Ασφαλιστικής και απολαύστε μία ξέγνοιαστη ζωή με σιγουριά, ευελιξία και ζωντάνια. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας: ethniki–asfalistiki.gr

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...