Συναγερμός για την εξαφάνιση 30χρονου από τη Ραφήνα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 30χρονου από τη Ραφήνα

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Συναγερμός σήμανε στις αρχές μετά την εξαφάνιση ενός 30χρονου από τη Ραφήνα.

Τα ίχνη του 30χρονου χάθηκαν στις 23 Απριλίου και το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε «Missing Alert» για τον εντοπισμό του, δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

«Στις 23 Απριλίου 2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ραφήνας, ο Αλί Αμντ Ελ Μεγκίν, ηλικίας 30 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Αλί Αμντ Ελ Μεγκίν στις 27 Απριλίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αίτησης της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αλί Αμντ Ελ Μεγκίν έχει ύψος 1,76 μ., είναι εύσωμος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε φόρμα, μπλε μπλούζα, μαύρο γιλέκο και αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Παρακαλούμε περιμένετε ...