Θεσσαλονίκη: Εικόνες από τις ουρές στην Τσιμισκή για ψώνια με click inside

Θεσσαλονίκη: Εικόνες από τις ουρές στην Τσιμισκή για ψώνια με click inside

Οι καταναλωτές έσπευσαν να κάνουν τα ψώνια τους ενόψει του Πάσχα

Γέμισε κόσμο ο πιο πολυσύχναστος εμπορικός δρόμος της Θεσσαλονίκης, η οδός Τσιμισκή, με τα καταστήματα να ανυπομονούν να αρχίσουν να κάνουν και πάλι εισπράξεις, έστω με τη μέθοδο του click inside, δηλαδή ψώνια μέσα στον χώρο του καταστήματος, κατόπιν ραντεβού.

Ουρές σχηματίστηκαν κυρίως έξω από τις γνωστές εμπορικές αλυσίδες του δρόμου, με τους σεκιούριτι των καταστημάτων να δίνουν οδηγίες για τήρηση των μέτρων, στους ανυπόμονους πελάτες.

Δεν έλειψαν μάλιστα οι περιπτώσεις πελατών που μη γνωρίζοντας καλά τους κανόνες, περίμεναν στις ουρές χωρίς ραντεβού, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν με τους εργαζόμενους των καταστημάτων.

«Επιτέλους ανοίξαμε, ο εμπορικός κόσμος βγαίνει από ένα μεγάλο αδιέξοδο, υπήρχαν πολλές οικογένειες οι οποίες υπέφεραν, αλλά πλέον είμαστε αισιόδοξοι» δήλωσε η κ. Άνια Στρόντα, ιδιοκτήτρια επιχείρησης στο GRTimes ενώ σημειώνει, ότι «ο κόσμος έχει ξεχάσει πως να συμπεριφέρεται, καθώς μπαίνουν δειλά – δειλά μέσα στο κατάστημα και δεν ξέρουν μέχρι που τους επιτρέπεται να φτάσουν».

Η κ. Χριστίνα Εφραιμίδου, εργαζόμενη σε γνωστό μαγαζί ένδυσης της Τσιμισκή, επιβεβαιώνει τη διστακτικότητα του κόσμου, ενώ δηλώνει ότι «η αισιοδοξία μας είναι συγκρατημένη, καθώς ο κόσμος δεν συμπεριφέρεται όπως ελπίζαμε. Δεν είναι ενημερωμένοι και δεν ξέρουν τι τους επιτρέπεται. Ελπίζουμε σιγά σιγά να ανταποκριθούν».

Παράλληλα με τον κόσμο αυξήθηκε και η κίνηση των αυτοκινήτων επί της οδού, αλλά και οι πάγκοι των πλανόδιων πωλητών, που πλέον έχουν πελατεία να εξυπηρετήσουν.

Δείτε εικόνες: