Βόλος: Επιδειξίας εμφανίστηκε γυμνός στα παιδιά κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης

Βόλος: Επιδειξίας εμφανίστηκε γυμνός στα παιδιά κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης

Η εκπαιδευτικός κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία

Επιδειξίας εισέβαλε κατά τη διάρκεια τηλεκπαίδευσης σε σχολείο του Βόλου.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από την εκπαιδευτικό στην αστυνομία, η οποία διεξάγει σχετική έρευνα για το θέμα.

Σύμφωνα με το thenewspaper δεν είναι η πρώτη φορά που επιδειξίας «εισβάλει» κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Μαγνησίας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Οι εκπαιδευτικοί στο μεγαλύτερο διάστημα της πανδημίας μέσα σε συνθήκες πρωτόγνωρες και χωρίς καμία στήριξη από το υπουργείο παιδείας με δικά τους τεχνικά μέσα και αφιερώνοντας αμέτρητο από τον προσωπικό τους χρόνο, κράτησαν ζωντανή την επαφή των μαθητών με το δημόσιο σχολείο μέσω της τηλεκπαιδευσης.

Όλη αυτή την περίοδο,, οι εκπαιδευτικοί εισέπραξαν και με το παραπάνω την αδιαφορία της κυβέρνησης η οποία αγνόησε το σύνολο των προτάσεων του εκπαιδευτικού κινήματος για την ασφαλή λειτουργία του σχολείου στο φυσικό του χώρο ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που διαπίστωσαν με οδυνηρό τρόπο το πόσο εκτεθειμένοι και απροστάτευτοι μπορούν να βρεθούν.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που προσωπικά δεδομένα βρέθηκαν σε κοινή θέα στο διαδίκτυο και αμέτρητες οι περιπτώσεις “διάρρηξης¨ της ψηφιακής τάξης από λογής-λογής “ενδιαφερόμενους” αποδεικνύοντας στην πράξη αυτό που ήταν γνωστό και σε μη παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Πως η αποκλειστική επιλογή μιας και μοναδικής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης, εξυπηρετούσε κυρίως άλλους σκοπούς άσχετους από τους καθαρά εκπαιδευτικούς. Απόδειξη το σήριαλ της δημοσιοποίησης του συνόλου των όρων της σύμβασης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...