Επένδυσε τώρα και ζήσε τη ζωή σου στο Full επιλέγοντας σύγχρονες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου

Επένδυσε τώρα και ζήσε τη ζωή σου στο Full επιλέγοντας σύγχρονες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου

Φρόντισε για το μέλλον σου με το επενδυτικό πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Life Plan] και ζήσε ξένοιαστα

Ο μύθος του Αισώπου «Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας» είναι σε όλους μας ευρέως γνωστός. Τον διδάσκουμε στα παιδιά για να τους δείξουμε την αξία της εργασίας και ότι θα πρέπει να φροντίζεις πάντα για το μέλλον ειδικά όταν γνωρίζεις από πριν τι ανάγκες θα προκύψουν. Είναι επίσης μία ιστορία που εκφράζει απόλυτα την πορεία μας σε αυτή τη ζωή. Όλοι μας ξεκινάμε την ενήλικη ζωή δουλεύοντας σκληρά όπως ο μέρμηγκας ευελπιστώντας ότι αργότερα θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τους κόπους μιας ζωής και να ζήσουμε ξέγνοιαστα όπως ο τζίτζικας.

Για να γίνει αυτό, πέρα από τη «σκληρή» δουλειά χρειάζεται και ένα σωστός προγραμματισμός ο οποίος ξεκινάει με τη επιλογή του σωστού ασφαλιστικού –επενδυτικού προγράμματος. Έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα κεφάλαιο και να εξασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής που επιθυμούμε να έχουμε κατά τη συνταξιοδότηση είτε για την αποκατάσταση και το μέλλον των παιδιών μας.

Γι' αυτόν τον λόγο η Εθνική Ασφαλιστική έχει δημιουργήσει το νέο ασφαλιστικό –επενδυτικό πρόγραμμα Full [Life Plan], με το οποίο μπορούμε να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματά μας χωρίς άγχος και ανησυχία, αφού οι ειδικοί αναλαμβάνουν τη διαχείριση των χρημάτων μας και τη δημιουργία ενός κεφαλαίου μέσα από τη σταδιακή επένδυση τους.

Καταρχάς δεν χρειάζεται να ενσαρκώσουμε πλήρως το μύθο και να στερούμαστε τα πάντα ζώντας πραγματικά σαν τον μέρμυγκα για να φροντίσουμε για το μέλλον. Με τη βοήθεια του Full [Life Plan], η επένδυση δεν απαιτεί αρχικό κεφάλαιο, αλλά με τακτικές μηνιαίες καταβολές του ποσού που ο καθένας επιθυμεί να επενδύσει (με ελάχιστο μηνιαίο ποσό 70€ για διάρκεια του προγράμματος από 15 έτη και άνω ή 80€ για κάτω από 15 έτη), «χτίζουμε» σταδιακά ένα επενδυτικό κεφάλαιο, με χρονικό ορίζοντα από 10 έως 20 έτη.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τα οφέλη που προσφέρονται ακολουθώντας μία τέτοια επενδυτική επιλογή. ίσως το πιο σημαντικό να είναι ότι μειώνεται ο επενδυτικός κίνδυνος όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του. Αφού, ο ασφαλισμένος μπορεί να ωφεληθεί από τις ενδεχόμενα υψηλότερες αποδόσεις των μακροπρόθεσμων επενδύσεων κατά τη διάρκεια του προγράμματος, περιορίζοντας όμως ταυτόχρονα τον κίνδυνο απωλειών, καθώς η μεταβλητότητα με την παρέλευση των ετών είναι σταδιακά μειούμενη.

Επίσης, δεν χρειάζεται να έχει κανείς εξειδικευμένες γνώσεις αφού η διαχείριση της επένδυσης γίνεται από τον έμπειρο, διεθνούς εμβέλειας διαχειριστή, την BNP Paribas Asset Management. Το μόνο που έχει να κάνει ο ασφαλιζόμενος είναι να επιλέξει το ύψος του ποσού που επιθυμεί να επενδύσει και τη χρονική διάρκεια της επένδυσής του. Γεγονός που προσφέρει ηρεμία, ασφάλεια και μηδενικό άγχος ενώ παράλληλα έχει και την δυνατότητα πρόσβασης στις διεθνείς αγορές.

Φυσικά οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε ένα πρόγραμμα που να φροντίζει για ολόκληρη την οικογένειά μας. Το Full [Life Plan] προσφέρει αυτή την δυνατότητα ενώ υπάρχει και η επιλογή ενίσχυσης της επένδυσης κατά τη διάρκεια του προγράμματος με έκτακτες καταβολές.

Και τα προνόμια δεν τελειώνουν εδώ! Το Full [Life Plan]  επιβραβεύει τους συνεπείς ασφαλισμένους. Έτσι, στη λήξη της 10ετίας του προγράμματος (δηλαδή στην 10η ετήσια επέτειο του συμβολαίου), ο ασφαλισμένος, εφόσον δεν υπάρχει ανεξόφλητη οφειλή, θα λάβει την «Επιβράβευση δεκαετίας», ως ένα επιπλέον ποσοστό του Λογαριασμού Επένδυσης. Συμπληρωματικά, ο ασφαλισμένος εφόσον η διάρκεια του συμβολαίου του είναι από 15 έτη και πάνω, στη λήξη του προγράμματος  θα λάβει και μία ακόμη παροχή, την «Επιβράβευση λήξης» ως επιπλέον ποσοστό του Λογαριασμού Επένδυσής του.

Κατά τη λήξη του προγράμματος, παρέχεται επίσης η δυνατότητα λήψης του ποσού τόσο εφάπαξ όσο και τμηματικά με εναλλακτικούς τρόπους διακανονισμού του, καθώς και με τη μορφή ισόβιας σύνταξης. Επιπλέον, ο ασφαλισμένος μπορεί, εάν το επιθυμεί, να προσθέσει επιπλέον την ασφαλιστική κάλυψη της απαλλαγής πληρωμής ασφαλίστρων, θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο τη συνέχιση της επένδυσής του σε περίπτωση ανικανότητας για εργασία. Επιπλέον το πρόγραμμα παρέχει το δικαίωμα εξαγοράς και μερικής εξαγοράς, εφόσον κάποιος το επιθυμεί, από τον 3ο κιόλας μήνα της επένδυσης.

Φροντίστε από τώρα για το μέλλον σας και της οικογενείας σας και πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας επιλέγοντας σύγχρονες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (Ελλάδα), να επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα: ethniki-asfalistiki.gr ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected].

Σημαντική επισήμανση: Η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οποιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυόμενων ποσών στα Επενδυτικά τμήματα Κεφαλαίων.
Η επένδυση σε Κεφάλαια Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ) δεν έχει εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές.