Γκρέμισαν με εκσκαφέα τοίχο σούπερ μάρκετ για να το διαρρήξουν

Γκρέμισαν με εκσκαφέα τοίχο σούπερ μάρκετ για να το διαρρήξουν

Οι δράστες δεν κατάφεραν να σηκώσουν το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Άγνωστοι δράστες γκρέμισαν με εκσκαφέα τοίχο αλυσίδας σούπερ μάρκετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, προκειμένου να το διαρρήξουν.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lagadas.net, οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν πολύ καλά λεπτομέρειες του κτιρίου, όπως το σε ποιο σημείο βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο και επιχείρησαν να γκρεμίσουν μέρος του τοίχου, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, όλα τα παραπάνω έγιναν μέσα σε μόλις 4 λεπτά, με τις κάμερες να έχουν καταγράψει τις απίστευτα γρήγορες κινήσεις τους και την άνεση που είχαν με το περιβάλλον του καταστήματος.

Τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν για τη διάρρηξη, δηλαδή ο εκσκαφέας και το φορτηγάκι, είχαν κλαπεί από το Λαγκαδά και τον Άγιο Βασίλειο αντίστοιχα. Οι δράστες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματοκιβώτιο, καθώς ο συναγερμός κινητοποίησε τόσο την Άμεση Δράση, όσο και την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, που έσπευσαν άμεσα στο κατάστημα. Πριν εξαφανιστούν όμως, είχαν φροντίσει να κλέψουν πακέτα τσιγάρων και τα ελάχιστα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο χώρο, ήταν ένας μισογκρεμισμένος τοίχος, σπασμένες τζαμαρίες και παρατημένα τα μηχανήματα. Το Τμήμα Ασφάλειας Λαγκαδά διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...