Ξέσπασε ο ντελιβεράς που κατηγορείται ότι έκλεψε φιαλίδιο εμβολίων

Ξέσπασε ο ντελιβεράς που κατηγορείται ότι έκλεψε φιαλίδιο εμβολίων

«Βρήκαν τον φτωχό ντελιβερά να τον κάνουν εξιλαστήριο θύμα» είπε ο ίδιος

Αρνείται τις κατηγορίες ο 46χρονος ντελιβεράς, που συνελήφθη, επειδή φέρεται να έκλεψε ένα φιαλίδιο με εμβόλια από το Κέντρο Υγείας της Αγίας Παρασκευής, όταν πήγε να παραδώσει καφέδες.

Ο ίδιος αναφέρει μιλώντας στο Mega, ότι όσοι τον κατηγορούν, έψαχναν ένα εξιλαστήριο θύμα, το οποίο βρήκαν στο πρόσωπο ενός φτωχού ντελιβερά, ενώ έκανε γνωστό, ότι έχει κινηθεί νομικά εναντίον τους, καθώς όπως σημειώνει «δεν μπορούν να με προσβάλουν, ούτε εμένα, ούτε την οικογένειά μου».

Το απόγευμα της περασμένης Tρίτης o κατηγορούμενος φτάνει με το μηχανάκι του στο εμβολιαστικό κέντρο και παρκάρει έξω από την είσοδο. Μπαίνει μέσα στον χώρο, παραμένει για 4 λεπτά και έπειτα επιστρέφει στην καφετέρια που εργαζόταν. Στη συνέχεια λέει ότι χτύπησε το τηλέφωνο της επιχείρησης και του ζητήθηκε να ψάξει αν υπήρχε από το γραφείο ένα φιαλίδιο εμβολίων που έλειπε.

«Καταρχήν δεν ξέρω αν έχει αξία αυτό το πράγμα δεν γνωρίζω, αν αυτό το φιαλίδιο έχει αξία, να είναι κάτι το οποίο να γνωρίζω ότι έχει αξία. Αν το έκανα; Δεν το έχω κάνει επουδενί. Οικογενειάρχης άνθρωπος είμαι. Έτσι δουλεύω για το μεροκάματο 12 ώρες την ημέρα. Για ποιο λόγο να το κάνω». Προσθέτει ακόμα ότι «μου έκαναν ανάκριση. Έψαξαν το μηχανάκι μου, το τσαντάκι, εξευτελιστικά… Δεν είμαι κανένας… ούτε στο στρατό δηλαδή δεν ένιωσα έτσι».

Πώς περιγράφει ο ίδιος το περιστατικό

«Ανεβαίνω πάνω, παραδίδω το καφέ, η κυρία που είχε παραγγείλει τον καφέ δεν ξέρω όνομα μου λέει δεν έχω λεφτά, γυρνάει στην συνάδελφό της της λέει να πληρώσεις εσύ. Λέει ναι, εκείνη παίρνει τον καφέ το πάει εκεί που ήταν για να το παραδώσει στη ρεσεψιόν. Με πληρώνει η κυρία, δίνω τα ρέστα, φεύγω, βγαίνω στο μαγαζί παίρνω επόμενη παραγγελία και συνεχίζω τη δουλειά μου. Δεν έκανα κάτι άλλο» αναφέρει ο διανομέας.

«Για να δω τα φιαλίδια εγώ δεν ξέρω πώς είναι αυτά ότι βγάζετε τις ειδήσεις στα σόσιαλ που βλέπω το σχήμα τους. Μόνο από εκεί τα ξέρω. Δεν έχω δει κάτι γιατί όμως όπως εγώ κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου γιατί πρέπει να επιστρέψω γρήγορα να συνεχίσω τη δουλειά μου και οι παραγγελίες να πηγαίνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Από ότι είδατε και από το χρόνο 4 λεπτά αυτά τα κερδίζουμε για να πηγαίνουν γρήγορα οι παραγγελίες να στο δρόμο άρα δεν ξέρω ούτε πού φυλάσσονταν και έτσι όπως έμαθα σκεπασμένο με γάντι θα έπρεπε να είμαι λίγο γιατρός…» σημείωσε.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των ανθρώπων του εμβολιαστικού κέντρου ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι έκλεψε το φιαλίδιο έκανε πολλές ερωτήσεις για τα εμβόλια. «Δηλαδή θέλω να μου πείτε ότι σε τέσσερα λεπτά, παρέδωσα τον καφέ, έδωσα τα ρέστα, κατέβηκα κάτω και έκανα και κουβέντα και πήρα το φιαλίδιο. Πρέπει να είμαι πολύ γρήγορος και να πάρω αύξηση στη δουλειά μου. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα αυτά είναι. Συγνώμη που σας το λέω. Να το ψάξουν πιο καλά για να βρούνε το φταίχτη».

«Ποιος θα πληρώσει τη νύφη, ο φτωχός»

«Κι εγώ και άλλοι συνάδελφοί μου μπαίναμε μέσα, χωρίς έλεγχο πάντα, μπαίναμε μέσα εμβολιάστηκα δεν μας θερμομετρούσε και σε κίνδυνο τη δικιά μου την προσωπική της υγείας και των συναδέλφων. Εγώ θεωρώ ότι βρήκανε έναν άνθρωπο σαν εξιλαστήριο θύμα, τον φτωχό νελιβερά για να καλύψουν δικά τους πράγματα».

Εγώ είμαι το εξιλαστήριο θύμα, ένας φτωχός ντελιβεράς που ψάχναμε κάπου να τα βρούνε και από κει και πέρα ποιος θα πληρώσει τη νύφη, ο φτωχός, όπως γίνεται πάντα εμείς δουλεύουμε για το μεροκάματο και εγώ και οι συνάδελφοί μου τρώμε κρύα βροχές και όλοι το ίδιο για να εξυπηρετήσουμε. Από εκεί και πέρα ναι εγώ κινηθεί νομικά εναντίον τους για να μάθουν ότι και οι φτωχοί έχουν ψυχή και αξιοπρέπεια. Δεν μπορούν να με προσβάλουν ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου».


Φωτογραφία αρχείου