Διευθυντής Πνευμονολογικής στον Ευαγγελισμό: Να μην ανοίξει τίποτα μέχρι τις 18 Απριλίου

Διευθυντής Πνευμονολογικής στον Ευαγγελισμό: Να μην ανοίξει τίποτα μέχρι τις 18 Απριλίου

«Δεν χρειάζεται να διακινδυνεύσουμε, όταν τον άλλο μήνα θα έχουμε καλύτερη εμβολιαστική κάλυψη»

«Μέχρι τις 18 του μήνα να μην ανοίξει τίποτα σύμφωνα με τα τωρινά επιδημιολογικά δεδομένα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Γιώργος Μπουλμπασάκος.

Μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6», ο κ. Μπουλμπασάκος εκτίμησε ότι «θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να δούμε τα νούμερα που είπε ο κύριος Τσιόδρας, για 1.000 διασωληνωμένους και ίσως και νωρίτερα από το Πάσχα».

«Υπάρχει μια σταθεροποίηση, αλλά στο υψηλό επίπεδο κινδύνου και δεν έχουμε περιθώριο να ξεφύγουμε», τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος, αναφερόμενος και στη σημερινή εφημερία του νοσοκομείου που ολοκληρώνεται το μεσημέρι.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να ανοίξουν τα μεγάλα μαγαζιά γιατί εκεί δημιουργούνται συνωστισμοί.

«Αντιλαμβάνομαι μόνο το άνοιγμα της Γ' Λυκείου για να μπορούν τα παιδιά να συμμετέχουν στις διαδικασίες για τις εξετάσεις», συμπλήρωσε.

«Δεν χρειάζεται να διακινδυνεύσουμε, όταν τον άλλο μήνα θα έχουμε καλύτερη εμβολιαστική κάλυψη. Ας πάμε με αυτά τα μέτρα, να τα εποπτεύσουμε σωστά αν θέλουμε να κάνουμε ένα “ειρηνικό” Πάσχα, χωρίς μεγάλα προβλήματα», κατέληξε.

Το σχετικό ηχητικό: